Skip to content

KORNAVÍRUS HÍREK

A Polgármesteri Hivatal és az önkormányzati intézmények ügyfélszolgálatain nem kötelező a maszkviselés

Dr. Bobkó Péter jegyző a 77/2022.(III.04.) kormányrendelet alapján tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy március 7-től a Polgármesteri Hivatal és az önkormányzati intézmények ügyfélszolgálatain nem kötelező a maszkviselés. Az önkormányzati fenntartású óvodák és a Felsőzsolcai GAMESZ eljárási rendjével kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja.

Olvass tovább »

Ügyfélfogadási rend a Polgármesteri Hivatalban

A koronavírus miatti veszélyhelyzetre tekintettel 2021. november 10. napjától visszavonásig
a hivatal épületébe történő belépéskor kérik a kihelyezett fertőtlenítő eszköz használatát, továbbá az orrot és szájat folyamatosan elfedő maszk viselését – tájékoztat Dr. Bobkó Péter jegyző.

Olvass tovább »

A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje

Dr. Bobkó Péter jegyző az alábbi tájékoztatást adja:
A Polgármesteri Hivatal 2021. június 1. napjától ügyfélfogadási időben ismételten fogadja az ügyfeleket. Arra kérünk mindenkit, hogy a javuló járványügyi helyzet mellett is szíveskedjenek előzetesen telefonon vagy elektronikusan időpontot egyeztetni az adott ügyintézővel.

Olvass tovább »

Polgármesteri közlemény – Járványügyi intézkedések VII.

A pünkösdi hétvégén a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának ötödik fokozatára tekintettel hatályba lépett a Kormány 264/2021. (V.21.) Korm. rendelete, mely értelmében megszűnt a kijárási tilalom, eltörlésre került a kötelező maszkviselési kötelezettség a köztereken, valamint az üzletek és éttermek nyitvatartási korlátozása.

Olvass tovább »

A nyitás részletei Felsőzsolcán

Szarka Tamás polgármester tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló 194/2021.(IV.26.) Kormányrendeletben foglaltakra az alábbiakról tájékoztatja a lakosságot:

Olvass tovább »

Időpontfoglalás online

Pénteken megnyílt az online oltási időpontfoglaló. Mostantól már minden érvényes regisztrációval rendelkező még nem beoltott foglalhat időpontot az oltására az interneten.

Olvass tovább »