Skip to content

Óvodai beiratkozás – Minden, amit tudni kell

A Felsőzsolca Város Önkormányzata fenntartásában működő Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda a 2024/2025 nevelési évre történő óvodai beiratkozásra 2024. május 2 – 15. között minden hétköznap 7:30-tól 16:00 óráig biztosít lehetőséget az intézmény székhelyén (Park utca 3.) és telephelyén (Szent István utca 43.) egyaránt.

Terítéken a város közbiztonsági helyzete – Megtartotta áprilisi ülését a Képviselő-testület

Beszámolók voltak terítéken a Képviselő-testület áprilisi rendes ülésén. Mondhatni, az egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó napirendi pont a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolca közbiztonságának 2023. évi helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az azzal kapcsolatos feladatokról szóló beszámolója volt.

Vadonatúj lámpákat szerelnek fel

Jó hír, hogy zajlanak a jelzőlámpák kivitelezési munkálatai a Szent István utcán, az óvoda előtti zebrán történő átkelés biztonságossá tétele érdekében – tette közzé Szarka Tamás polgármester közösségi oldalán.

30 év – Elismerik munkájukat

Felsőzsolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete tegnapi ülésén elismeréssel jutalmazta az önkormányzat szolgálatában 30 éve dolgozó munkatársait, Hankó Ernőt és Kupcsik Flóriánt. Az elismerést Szarka Tamás polgármester és Molnárné Vantal Nikoletta, az intézmény igazgatója adta át a városüzemeltetés dolgozói részére, megköszönve a három évtized alatt városért végzett munkájukat.