Skip to content

Városnap sztárokkal

Idén is lesz koszorúzás az Összetartozás Emlékparkban, a tavalyi évhez hasonlóan pedig színes programokkal készül az önkormányzat.

Hatalmas bulival indul a felsőzsolcai nyár

Felsőzsolca Város Önkormányzata jóvoltából érkezik Josh és Betty, akik egy fergeteges élő koncerttel pezsdítik fel a hangulatot. Az est fénypontja az idén 20 éves jubileumát ünneplő, töretlen népszerűségnek örvendő Kowalsky meg a Vega! A fülbemászó pop-rock dallamokkal és könnyen érthető, mégis elgondolkodtató dalszövegekkel, a teltházas aréna koncertek után Felsőzsolcán is felrobbantják majd a színpadot. Gyertek és érezzük jól magunkat, hiszen a tavaly nagy sikert aratott Vegas Show Band 2023-ban egy egészen hajnalig tartó koncerttel táncoltat meg minket!

Ünnepi könyvhét

Az ünnepi könyvhét keretében író-olvasó találkozókra várják az érdeklődőket 2023. június 8-án és 9-én, 17 órakor a Bárczay-kastélyba. Vendégek: K. M. Holmes és Bánhidi Lilla.

Gyermek táncházat indít a Zsolca Táncegyüttes

Gyermek táncházába vár kicsiket és nagyokat a Zsolca Táncegyüttes június 2-án, pénteken 18 órára. A rendezvény a táncegyüttes próbatermében kerül megrendezésre (Felsőzsolca, Szent István u. 21.). A belépés díjtalan, az adományokat szeretettel fogadják.