Skip to content

Március 18-ig várja a NAV az SMS-eket

Akinek még nincs KAÜ-azonosítója (például ügyfélkapuja), és nem is szeretne az online ügyintézés lehetőségével élni, idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint eljuttatni a NAV-hoz az adóazonosító jelét és születési dátumát tartalmazó kérelmet, például SMS-ben, március 18-áig.

A szabadság ünnepe – Az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra emlékeztek és családi nappal várták az ünneplőket Felsőzsolcán

176 évvel ezelőtt harcba indult a magyar nép a függetlensége és szabadsága kivívásáért – Felsőzsolcán is az 1848–49-es eseményekre emlékeztek. A Hősök terén ünnepi műsor keretében elhelyezték az emlékezés virágait, a Vállalkozás Segítő Központ udvarán pedig színes programokkal várták a családokat.

Kistérségi magyar népdal – és nótaéneklési verseny

Kistérségi magyar népdal – és nótaéneklési versenyre várja az általános iskolás gyerekeket az Együtt Felsőzsolcáért Egyesület keretein belül működő Magyar Nótaszerzők és Énekesek Észak-Magyarországi Csoportja a Bárczay-kastélyba április 19-én, pénteken 14:00 órai kezdettel. Jelentkezési határidő: 2024. március 27.

Minden, amit a Tavaszi gyermekétkeztetés igénybevételéről tudni kell

Felsőzsolca Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést ingyenesen biztosítja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére a tavaszi tanítási szünetben is – tájékoztat Dr. Kakas Zoltán hatósági osztályvezető.