Skip to content

Dombormű avatás Felsőzsolcán

Néhai Bárczay Ferencné, felsőzsolcai földbirtokos domborművének ünnepélyes avatására várták a vendégeket péntek délután a Bárczay-kastély udvarán.

Középiskolásoknak járó támogatások pótkifizetése

2022. szeptember 28-án, szerdán 8:00 – 16:00 óra között, a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatalban vehetik át az önkormányzat támogatását azok a középfokú oktatási intézményben tanuló felsőzsolcai diákok, akik valamilyen okból a megjelölt időpontokban nem vették át az összeget.

central station, railway station, train-1527780.jpg

Ingyenes utazás szeptember 22-én, az Autómentes világnapon

Az idei „Autómentes nap” alkalmából 2022. szeptember 22-én nulla órától aznap éjfélig korlátlan számban utazhatnak a MÁV utasai vasúton 2. kocsiosztályon bármilyen viszonylatban és a TramTrain járatokon is bármilyen, a MÁV-START, a GYSEV, a Volánbusz és MÁV-HÉV járatára aznap érvényes menetjeggyel és bérlettel, ideértve a TramTrain-re érvényes zónás menetjegyeket is.

clock, money, growth-2696234.jpg

Díjmentes pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadás Felsőzsolcán

Ingyenes, a piaci szereplőktől független, szakszerű tanácsadó várja a lakosságot 2022. szeptember 27. 08.00 – 14.00 óra és 2022. október 11. 08.00 – 14.00 óra között a Vállalkozás Segítő Központban, ahol megoldást nyújtva az esetleges pénzügyi problémákra, segíthet megőrizni a családok pénzügyi egyensúlyát.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal és a Magyar Nemzeti Bank között létrejövő, lakossági fogyasztókat érintő megállapodás keretében a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat szaktanácsadója díjmentes segítségnyújtással áll az érdeklődők rendelkezésére a fenti időpontokban és esetkörökben.

Dombormű avatás

Felsőzsolca Város Bolgár Nemzetiségi Önkormányzata tisztelettel vár minden érdeklődőt a néhai Bárczay Ferencné, felsőzsolcai földbirtokos domborművének ünnepélyes avatására.