Skip to content

PROGRAMAJÁNLÓ

Újévi Koncert Felsőzsolcán – 1. alkalommal várják a közönséget január 7-én

1. alkalommal rendeznek Újévi Koncertet Felsőzsolcán. Január 7-én, a Rendezvények Házában várják a közönséget 17 órától. A Miskolci Szimfonikus Zenekar hagyományos újévi hangversenyének programja megegyezik a Miskolci Nemzeti Színházban tartandó koncert programjával. Jegyek felsőzsolcai lakosok részére az önkormányzat jóvoltából kedvezményesen kaphatók a Bárczay-kastélyban.

Olvass tovább »

Márton-napi vigasság Felsőzsolcán – Eső esetén a VSK teraszán

Néhány óra és kezdetét veszi a Márton napi vigasság Felsőzsolcán a Zsolca Táncegyüttes és a Lakodáré Zenekar közreműködésével. Felsőzsolca Város Önkormányzata jóvoltából a libaságok kóstolása mellett, az újborral töltött „Márton poharával” is koccinthatnak a résztvevők a Hősök terén, eső esetén a Vállalkozás Segítő Központ teraszán.

Olvass tovább »

Könyvvásár

A könyvtár leselejtezett könyveiből vásárolhatnak november 4. és december 3. között a Bárczay-kastélyban rendezett könyvvásár alkalmával.

Olvass tovább »

1956-ra emlékeznek Felsőzsolcán

A forradalom 67-ik évfordulója alkalmából idén is méltóképpen emlékezik a hősökről Felsőzsolca Város Önkormányzata. 2023. október 20-án 17 órakor a Kegyeleti parkban álló ’56-os kopjafánál róják majd le kegyeletüket a megemlékezők, október 23-án, 11 órától pedig Turul futásra várják az érdeklődőket, majd 12 órától a Szikszói dombon álló Turul emlékműnél emlékeznek a hősökre.

Olvass tovább »

A zene világnapja – Ünnepi koncert Csomasz TK Református AMI Felsőzsolcai Tagintézményének közreműködésével

A zene világnapja alkalmából egy kedves, régi hagyomány éled újra október 3-án, délután 17 órától a Bárczay – kastélyban. A jeles nap alkalmából a Csomasz Tóth Kálmán Református Alapfokú Művészeti Iskola Felsőzsolcai Tagintézményének tanárai adnak ünnepi koncertet, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Olvass tovább »

Október 6-ig még látogatható – A Fényírda „termékei” – című kiállítás

Továbbra is látogatható Esztári Szécsi Zoltán nemzetfényképész – a Fényírda „termékei” – című kiállítása a Bárczay-kastélyban. A harsányi Fényírda Fényképészeti Kiállító és Alkotóterem állandó kiállításából összeállított fotó és fotótörténeti tárlat megtekintésére 2023. október 6-ig várják az érdeklődőket a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár nyitvatartási idejében.

Olvass tovább »