Skip to content

PROGRAMAJÁNLÓ

Ünnepi könyvhét

Az ünnepi könyvhét keretében író-olvasó találkozókra várják az érdeklődőket 2023. június 8-án és 9-én, 17 órakor a Bárczay-kastélyba. Vendégek: K. M. Holmes és Bánhidi Lilla.

Olvass tovább »

Gyermek táncházat indít a Zsolca Táncegyüttes

Gyermek táncházába vár kicsiket és nagyokat a Zsolca Táncegyüttes június 2-án, pénteken 18 órára. A rendezvény a táncegyüttes próbatermében kerül megrendezésre (Felsőzsolca, Szent István u. 21.). A belépés díjtalan, az adományokat szeretettel fogadják.

Olvass tovább »

Hatalmas bulival indul a felsőzsolcai nyár

Felsőzsolca Város Önkormányzata jóvoltából érkezik Josh és Betty, akik egy fergeteges élő koncerttel pezsdítik fel a hangulatot. Az est fénypontja az idén 20 éves jubileumát ünneplő, töretlen népszerűségnek örvendő Kowalsky meg a Vega! A fülbemászó pop-rock dallamokkal és könnyen érthető, mégis elgondolkodtató dalszövegekkel, a teltházas aréna koncertek után Felsőzsolcán is felrobbantják majd a színpadot. Gyertek és érezzük jól magunkat, hiszen a tavaly nagy sikert aratott Vegas Show Band 2023-ban egy egészen hajnalig tartó koncerttel táncoltat meg minket!

Olvass tovább »

Telt házzal működik majd a Nyári Könyvtári tábor is!

Hamarosan véget ér a 2022/2023-as tanév és beköszönt a vakáció. Ha pedig nyár, akkor idén sem maradhatnak el az önkormányzat által szervezett és támogatott táborok. Lesznek könyvtári táborok, és sport és kreatív táborok is várják majd a diákokat. A jelentkezés korábban elindult, a könyvtári tábor első turnusába viszont már beteltek a helyek.

Olvass tovább »
senior, elderly, people-3336451.jpg

Nyugdíjas program – Várják a jelentkezőket

A Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ kirándulást szervez a 65. éven felüli felsőzsolcai nyugdíjasok részére. A május 18. napján megrendezésre kerülő program férőhelyeinek száma korlátozott, ezért a részvétel a jelentkezés sorrendjéhez kötött – tájékoztat Gladics Jánosné intézményvezető.

Olvass tovább »

Majálist szervez az EFE

Fáklyás felvonulással és májusfa díszítéssel köszöntik a majálist április utolsó napján, majd május elsején a sportpályán folytatódik a munka ünnepe, ahová közös főzésre invitálja a felsőzsolcai egyesületeket és a lakosságot Farkas Miklós, az Együtt Felsőzsolcáért Egyesület elnöke.

Olvass tovább »
climate protection, tree, hands-7143295.jpg

Zöldforgás

Környezetvédelmi interaktív foglalkozásra várják a 6-13 éves gyerekeket 2023. április 22-én, szombaton 9.00 órára a Bárczay-kastélyba.

Olvass tovább »

Költészetnapi irodalmi műsor a kastélyban

A magyar költészet napja alkalmából, 2023. április 11-én, kedden 17 órától Pető István előadóművész és Kocsis Csaba énekmondó “Ne mindig a földön járjak…” című előadóestjével tisztelegnek költőink előtt a Bárczay-kastélyban.

Olvass tovább »