PROGRAMAJÁNLÓ

Magyar nóta és operett est

Magyar nóta és operett estre várja az érdeklődőket az Együtt Felsőzsolcáért Egyesület és az egyesületen belül működő Magyar Nótaszerzők és Énekesek Észak-magyarországi csoportja 2021. szeptember 18-án, szombaton 17 órai kezdettel, Felsőzsolcán a Rendezvények Házába (Felsőzsolca, Sport u. 1.).

Olvass tovább »

Meghívó Dalos találkozóra

Dalostalálkozóra várja az érdeklődőket a Felsőzsolcai Rozmaring Népdalkör és az EFE Felsőzsolcai Férfi népdalkör 2021. szeptember 11-én, szombaton 15 órai kezdettel Felsőzsolcán a Rendezvények Házába (Felsőzsolca, Sport u. 1.).

Olvass tovább »

Park utcai kalamajka

A Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda jótékonysági rendezvényére várja az érdeklődő családokat szeptember 17-én, 16:00 órától a Park utcai intézményébe.

Olvass tovább »

Hegyen –Völgyön át a Sajótól a Fehér – Nyikóig

Felsőzsolca Város Önkormányzata és a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt Kun Attiláné Hegyen – Völgyön át a Sajótól a Fehér – Nyikóig című könyvbemutatójára, mely az Ünnepi Könyvhét keretein belül 2021. szeptember 2-án, 17.00 órakor kerül megrendezésre a Bárczay – kastély közösségi termében.

Olvass tovább »

Ne csak tekAIRj, láss is!

A kerékpáros közlekedést népszerűsítő országos videópályázatot hirdet a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. a HungAIRy LIFE integrált projekt keretében egyéni és csoportos kategóriában.

Olvass tovább »

Görögkatolikus templom búcsúra várják a híveket

Augusztus 15-én, vasárnap az Istenszülő elszenderedésének és mennybevételének ünnepén tartják a felsőzsolcai görögkatolikus templom búcsúját. 8 órakor reggeli, 9 órakor akathisztosz az Istenszülő Szűzanya tiszteletére, 10 órakor Búcsúi Szent Liturgiára várják a híveket.

Olvass tovább »