Skip to content

PROGRAMAJÁNLÓ

forever, hands, love-2607171.jpg

Házasság hete 2023 – Szeretetbe kapaszkodva

Február 12. és 19. között kerül megrendezésre a 2023-as házasság hete országos rendezvénysorozat, melynek mottója: Szeretetbe kapaszkodva. Ebből az alkalomból várja a jubiláló házaspárok jelentkezését, valamint – a gyermekekre is gondolva – a családi szelfiket Felsőzsolca Város Önkormányzata február 9. napjáig.

Olvass tovább »
coffee, caffeine, glass-2238109.jpg

Teázzunk együtt egy íróval!

A Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ író-olvasó találkozót szervez időskorúak számára,
melyre szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 2023. január 25-én, 14 órai kezdettel.
Meghívott vendég: Nemes P. Ferenc, Nívó – díjas kortárs író.

Olvass tovább »

Magyar Kultúra Napja

A Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár a Magyar Kultúra Napja alkalmából tisztelettel hívja Önt és kedves családját 2023. január 20-án, pénteken 17 órára a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal Dísztermébe, Szűcs Árpád fényképész „Színpad képben-lélekben” című kiállítás megnyitójára.

Olvass tovább »

Adventi forgatag az energiatakarékosság jegyében

Ebben az évben is lesz Adventi Forgatag és ünnepi díszvilágítás Felsőzsolcán, viszont az energiatakarékosság jegyében. Kizárólag ledes világítást alkalmaznak a Hősök terén, ahol az adventi időszakban színes programok várják a látogatókat. Az energiahatékony világítással, illetve azzal, hogy az oszlopokra idén nem kerülnek fel a díszek, az önkormányzat több millió forintot tud megtakarítani.

Olvass tovább »
church, decoration, christmas-648430.jpg

Adventi Koncert

Az idén 20 éves Felsőzsolcai Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel hív minden kedves érdeklődőt Adventi koncertjére november 26-án, szombaton 17 órakor a Görögkatolikus templomba.

Olvass tovább »

Őrtűz gyújtás

A Rákóczi Szövetség Felsőzsolcai Szervezete és Felsőzsolca Város Önkormányzata őrtűz gyújtásra várja az érdeklődőket október 30-án, vasárnap 17 órakor a Rendezvények Háza udvarán.

Olvass tovább »

Megemlékezések az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulójának tiszteletére

Felsőzsolca Város Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezés-sorozatának részeként az önkormányzati ünnepi megemlékezésre október 21-én (pénteken) 15.30 órakor a Kegyeleti parkba, október 23-án (vasárnap) a Turulfutásra, majd azt követően a négy település közös megemlékezésére várja az emlékezőket a Turul Emlékműhöz.

Olvass tovább »
portrayal, portrait, baby-89193.jpg

Tölts egy éjszakát a könyvtárban!

A Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár szeretettel várja az Országos Könyvtári Napok alkalmából megrendezett interaktív foglalkozásra a 6-13 éves korú gyerekeket 2022. október 7-én, 19 órától a Bárczay-kastélyba.

Olvass tovább »

Dombormű avatás

Felsőzsolca Város Bolgár Nemzetiségi Önkormányzata tisztelettel vár minden érdeklődőt a néhai Bárczay Ferencné, felsőzsolcai földbirtokos domborművének ünnepélyes avatására.

Olvass tovább »