Skip to content

Enyhítette a korlátozásokat az MVK Zrt.

A mai naptól a tanulmányi időszaki menetrend bevezetésével együtt az ideiglenes intézkedések egy része visszavonásra került.

A koronavírus-járvány miatt több ideiglenes intézkedést is bevezetett az MVK Zrt. tavaly december elejétől, ezekkel segítve a fertőzés terjedésének csökkentését. A mai naptól, a tanulmányi időszaki menetrend bevezetésével együtt az ideiglenes intézkedések egy része visszavonásra került. Az autóbuszok és villamosok első részének kordonozása megszűnt, így valamennyi járművön az első ajtót is igénybe lehet venni felszálláskor, a járművezetők újra tudják ellenőrizni az utazási okmányokat. Szintén a mai naptól újra lehet jegyet vásárolni a járművezetőknél, azonban aki teheti, azt kérik, hogy elővételben vásároljon jegyet, illetve aki rendelkezik okos telefonnal, annak érdemes megfontolnia a mobiljegy használatát. Az enyhítés az MVK Zrt. Szervizbázisát is érinti, mely ma ismét megnyitotta kapuit.

A biztonságos utazás szabályai továbbra sem változnak, kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, ezért az MVK az utazóközönség segítségét, együttműködését kéri, hiszen az egészség megőrzése mindannyiunk érdeke – tette közzé weboldalán a társaság.

Forrás: www.mvkzrt.hu