Skip to content

Ismét várja olvasóit a Városi Könyvtár

2021. április 12-től újra várja az olvasókat részleges könyvtári szolgáltatásaival a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár.

A könyvek előzetes igénylésére a kölcsönzést megelőző munkanapon 11:00 óráig biztosítanak lehetőséget az fzsolcakonyvtar@gmail.com e-mail címen, facebook üzenetben és a 06-46/584-313 és 06-30/983-7107 telefonszámokon. Az elektronikusan vagy telefonon leadott igénylések alapján a névre szólóan összekészített dokumentumokat a könyvtár bejáratánál vehetik át kedden 9:00 – 12:00 óra között és csütörtökön 12:00 – 15:00 óra között.

A könyvek kiválasztásában online katalógus segít, amelyből a www.zsolcakonyvtar.hu oldalon választhatnak.

A visszavitt könyvek 72 órára karanténba kerülnek, ezt követően válnak újra kölcsönözhetővé. A kölcsönzés alatt lévő könyvek kölcsönzési határideje automatikusan hosszabbodik meg, késedelmi díj felszámolása nélkül.

Szolgáltatások igénybevételénél a maszk használata kötelező!

Elektronikus dokumentumok adatbázisokban való felkutatásában, továbbításában, a tanulmányokhoz szükséges szakirodalom összeállításában, szabadon hozzáférhető szakirodalmi források és otthonról használható online könyvtári szolgáltatások elérésében továbbra is rendelkezésre állnak az intézmény munkatársai.