Skip to content

A nyitás részletei Felsőzsolcán

Szarka Tamás polgármester tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló 194/2021.(IV.26.) Kormányrendeletben foglaltakra az alábbiakról tájékoztatja a lakosságot:

A Felsőzsolcai GAMESZ ügyfélfogadási és a lakossággal történő személyes kapcsolattartási rendje szerint 2021. május 03.-tól (hétfő), az intézmény ügyfélszolgálata a veszélyhelyzet előtti szabályozásnak megfelelő nyitvatartási rend szerint működhet az érvényes járványügyi előírások és intézkedések betartása mellett.

2021. május 03.-tól (hétfő), a Rendezvények Háza sportlétesítmény által nyújtott szolgáltatások a veszélyhelyzet előtti szabályozásnak megfelelően működhetnek az érvényes járványügyi előírások és intézkedések betartása mellett. A sportlétesítmény és a szolgáltatások védettségi igazolvány bemutatásával vehetők igénybe, az ott tartózkodás ideje alatt a maszk viselése nem kötelező.

A Felsőzsolca Város Önkormányzata fenntartásában lévő Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár – a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak által újra látogatható 2021. május 03.-tól (hétfő), a hatályos járványügyi előírások betartása mellett.

A rendeletben foglalt intézkedések hatálybalépésének naptári napja a 3/2021. (IV. 30.) BM határozat szerint 2021. május 1-je.

Felsőzsolca polgármestere bízik abban, hogy a még érvényben lévő járványügyi szabályok fegyelmezett betartásának köszönhetően a kulturális és szabadidős programokat biztosító intézmények zavartalanul és biztonságosan működhetnek az elkövetkező időszakban. Emellett arra kéri a lakosságot, hogy továbbra is vigyázzanak magukra és egymásra.

Polgármesteri közlemény