Skip to content

Hírek - Városi fejlesztések

Két játszóteret adtak át ma délelőtt Felsőzsolcán

Új játszóterek várják a családosokat Felsőzsolcán. Két játszótér felújítása valósult meg a városban a Belügyminisztérium pályázata keretében. A Kassai utca 32. szám alatt, valamint a sportpályán található teljesen megújult közösségi terek átadó ünnepségére ma délelőtt került sor.

Olvass tovább »

Téli munkálatok

Felsőzsolca városüzemeltetési feladatait a Felsőzsolcai GAMESZ mindig az időjárási viszonyokat figyelembe véve látja el. Az elmúlt időszak munkavégzéseiről Molnárné Vantal Nikolettát kérdeztük.

Olvass tovább »

Hiánypótló fejlesztések és ambiciózus tervek

Mozgalmas évet tudhat maga mögött Felsőzsolca városa, ám a 2023-as új esztendőben is folytatódnak a fejlesztések és a városszépítő munkálatok, emellett a programokban sem lesz hiány. Az idei év terveiről, fejlesztéseiről, programjairól Szarka Tamás polgármester beszélt a Felsőzsolca TV stábjának.

Olvass tovább »

Folyamatos a virágosítás városunkban

A mediterrán növények megfelelő téli tárolása után a Felsőzsolcai GAMESZ munkatársai kihelyezték a dézsás növényeket a tavaly kialakított helyekre, valamint az elmúlt évhez hasonlóan 240 tő muskátli beültetésére és kihelyezésére került sor a napokban a város számos pontján.

Olvass tovább »

Út és járda átadás Felsőzsolcán

A Felsőzsolcán élők régi vágya teljesült azzal, hogy új aszfaltburkolatot kapott az Almáskert és a Kőrösi Csoma Sándor utca, valamint a Bolyai János és a Dózsa György utca melletti járda. A felújított út- és járdaszakaszokat hivatalosan, ünnepélyes keretek között, szalagátvágással adták át a város lakóinak.

Olvass tovább »