Skip to content

Polgármesteri beszámoló az elmúlt négy és fél évről

Postaládájukban találják a napokban a felsőzsolcai lakosok azt a Polgármesteri beszámolót, mely a hagyományoknak megfelelően képes-szöveges, rövid összefoglalója a városban megvalósult közösségépítő fejlesztéseknek amióta Szarka Tamás vezeti a várost.

Facebook

Ma már Felsőzsolca lakossága előtt kirajzolódhat, hogy egy átgondolt, koordinatív fejlesztési program fut évek óta, ami több elemből áll, egymásra épül, egymást erősítve, sokszor nem csak egy területen belül. Jó példa erre az infrastruktúra-fejlesztés, a szociális program, vagy éppen a munkahelyteremtés. A sikereket pedig országos díjak is visszaigazolják.

Az utóbbi ciklusban sok területen és látványosan fejlődött Felsőzsolca, ezért összefüggéseiben szeretném bemutatni Önöknek azt az alaposan átgondolt stratégiát, egymásra épülő és egymást erősítő fejlesztéssorozatot, amely a felsőzsolcai lakosok mindennapos kényelmét, biztonságát szolgálja. Mert szlogenünk: Felsőzsolca „A fiatal város, az ősi település” – ma már kézzel fogható valóság. – fogalmaz a kiadvány bevezetőjében Felsőzsolca Város polgármestere, Szarka Tamás.

A felsőzsolcai lakosok és a városvezetés által közösen elért eredményeket, fejlesztéseket tartalmazó beszámolót online Önök is megtekinthetik!

Polgármesteri beszámoló