Skip to content

Városnap sztárokkal

Idén is lesz koszorúzás az Összetartozás Emlékparkban, a tavalyi évhez hasonlóan pedig színes programokkal készül az önkormányzat.

A Városnap alkalmából június 23-án Ünnepi testületi ülésre várják az érdeklődőket a Rendezvények Házába, ahol sor kerül a kitüntető címek átadására. Június 24-én,  szombaton gyermekprogramokkal kezdődik a nap. A Rendezvények Házában változatos programokban lesz részük a kicsiknek, és fellép a Szépenszóló társulat is.
Délben, ismét koszorúzásra várják a lakosságot az Összetartozás Emlékparkba, majd délután 14 órától a Freestyle Demo Team BMX flatland és MTB triál bemutatóját láthatja a közönség. A rendezvény megnyitója 15 órakor lesz, melyet a főzőverseny eredményhirdetése, majd a helyi kulturális csoportok műsora követ.

Mint arról már korábban beszámoltunk a tavalyi nagy sikerű Városnap, idén is elhozza a legnagyobb sztárokat és természetesen azokat az előadókat is, akiknek zenéire oly sokan buliztak annak idején, és azóta is.  Felsőzsolca Város Önkormányzata jóvoltából érkezik Josh és Betty, akik egy fergeteges élő koncerttel pezsdítik fel a hangulatot. A retró hangulat jegyében DJ Bundi pörgeti majd a lemezeket. Az est fénypontja az idén 20 éves jubileumát ünneplő, töretlen népszerűségnek örvendő Kowalsky meg a Vega! A fülbemászó pop-rock dallamokkal és könnyen érthető, mégis elgondolkodtató dalszövegekkel, a teltházas aréna koncertek után Felsőzsolcán is felrobbantják majd a színpadot. Várnak mindenkit, hiszen a tavaly nagy sikert aratott Vegas Show Band 2023-ban egy egészen hajnalig tartó koncerttel táncoltatja meg a közönséget.

Szerezd be a jegyed most 

Jegyvásárlás: https://fesztival.ticketsmart.hu/events/2023/Felsozsolca_Varosnap/89

Felsőzsolcai lakosok részére: 1500 Ft

Nem felsőzsolcai lakcímmel rendelkezők részére: 3.000 Ft

A rendezvény 12 éves kor alatt, valamint 65 éves kor felett ingyenesen látogatható!

Online jegyvásárlás 2023. június 23. 18:00-ig!

Offline jegyvásárlás: jegyek a rendezvény napján a helyszínen válthatók.

Kövess minket!

Házirend – Felsőzsolca Város Önkormányzata

Előzmények