Skip to content

Hatalmas bulival indul a felsőzsolcai nyár

Felsőzsolca Város Önkormányzata jóvoltából érkezik Josh és Betty, akik egy fergeteges élő koncerttel pezsdítik fel a hangulatot. Az est fénypontja az idén 20 éves jubileumát ünneplő, töretlen népszerűségnek örvendő Kowalsky meg a Vega! A fülbemászó pop-rock dallamokkal és könnyen érthető, mégis elgondolkodtató dalszövegekkel, a teltházas aréna koncertek után Felsőzsolcán is felrobbantják majd a színpadot. Gyertek és érezzük jól magunkat, hiszen a tavaly nagy sikert aratott Vegas Show Band 2023-ban egy egészen hajnalig tartó koncerttel táncoltat meg minket!

Ismét a szórakozásé lesz a főszerep!
A tavalyi nagy sikerű Városnap, idén is elhozza nekünk a legnagyobb sztárokat és természetesen azokat az előadókat is, akiknek zenéire oly sokan buliztak annak idején, és azóta is.  Felsőzsolca Város Önkormányzata jóvoltából érkezik Josh és Betty, akik egy fergeteges élő koncerttel pezsdítik fel a hangulatot. Az est fénypontja az idén 20 éves jubileumát ünneplő, töretlen népszerűségnek örvendő Kowalsky meg a Vega! A fülbemászó pop-rock dallamokkal és könnyen érthető, mégis elgondolkodtató dalszövegekkel, a teltházas aréna koncertek után Felsőzsolcán is felrobbantják majd a színpadot. Gyertek és érezzük jól magunkat, hiszen a tavaly nagy sikert aratott Vegas Show Band 2023-ban egy egészen hajnalig tartó koncerttel táncoltat meg minket!

A nap folyamán színes programokkal várnak mindenkit június 24-én Felsőzsolcán a Sportpályán, a város egyik legnagyobb eseményén! 

Szerezd be a jegyed most 

Jegyvásárlás: https://fesztival.ticketsmart.hu/events/2023/Felsozsolca_Varosnap/89

Felsőzsolcai lakosok részére: 1500 Ft

Nem felsőzsolcai lakcímmel rendelkezők részére: 3.000 Ft

A rendezvény 12 éves kor alatt, valamint 65 éves kor felett ingyenesen látogatható!

Online jegyvásárlás 2023. június 23. 18:00-ig!

Offline jegyvásárlás: jegyek a rendezvény napján a helyszínen válthatók.

Kövess minket!

Házirend – Felsőzsolca Város Önkormányzata