Skip to content

Üzlethelyiség kiadó a Vállalkozás Segítő Központban

Felsőzsolca Város Önkormányzata a Vállalkozás Segítő Központ épületében 1 üzlethelyiség igénybevételére vonatkozó felhívást tett közzé. A pályázatok beérkezési határideje: 2022. május 12. csütörtök 16.00 óra.

Felsőzsolca Város Önkormányzata a Vállalkozás Segítő Központ épületében 1 üzlethelyiség igénybevételére vonatkozó felhívást tett közzé. Az önkormányzat tulajdonát képező – GAMESZ kezelésében lévő – helyiség bérbeadás útján kerül hasznosításra.

A 3561 Felsőzsolca, Szent István u. 78. szám alatti ingatlanmegközelítése a Hősök tere felől szintes épületén belül rendezvény- és előadóterem, női, férfi és személyzeti vizesblokk, váró- és kiállítótér, valamint 4 db üzlethelyiség található. Az épületben riasztórendszer működik, továbbá a területet 8 db kültéri kamera védi. Az ingatlanon belül 8 db térkövezett parkolóhely került kialakításra, melyből 1 db akadálymentesített.

A 2021-es építésű ingatlan helyisége szerkezetkészen, üresen kerül bérbeadásra. A helyiség berendezése, és a további igényeknek megfelelő kialakítása a bérlő feladata és költsége.

A bérbe vehető helyiség jellemzői:

  • földszinti,
  • alapterülete 22 m2, ebből 1,5 m2 vizesblokk és 1,5 m2 tároló helyiség,
  • teljes közművel ellátottak,
  • megközelítésük akadálymentes,

 

A bérleti díj egységesen: bruttó 40.000.- Ft/hó/helyiség

A bérleti díjon felül a bérbe vevő a megkötendő szerződés szerinti – négyzetméter alapú – rezsiálltalányt is köteles teljesíteni (víz, központi fűtés), az áramfogyasztás egyéni mérővel mérhető. A bérbeadó egy havi bérleti díjnak megfelelő kaució letételét és egy havi bérleti díj azonnali megfizetését köti a bérbevétel feltételéül.

Pályázati feltételek:                                                                                                      Pályázó lehet egyéni vagy társas vállalkozás egyaránt, amely nem áll csőd- vagy felszámolási eljárás alatt. A vállalkozás Felsőzsolcán bejelentett székhellyel, vagy telephellyel kell rendelkezzen. További feltétel a köztartozásmentes állapot, amelyről a pályázónak kell nyilatkoznia.                                   A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, székhelyét vagy helyi telephelyét, adószámát, közvetlen elérhetőségét (telefon, e-mail cím), az ingatlanhasznosítás célját és a vállalkozás kezdetének időpontját.

A helyiség megtekintés előtt telefonos egyeztetés szükséges az alábbi elérhetőségen:               Ravasz Tiborné 06 30 111 6517

A pályázat benyújtható: személyesen a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal Titkárságán (3561 Felsőzsolca, Szent István u. 20. 1. emelet), írásban postai úton, ill. hivatali kapun keresztül, vagy e-mailben (info@felsozsolcaph.hu).

A pályázatok elbírálása 2022. május 18. napján Felsőzsolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete zárt ülésén történik.

A nyertes pályázóval az önkormányzat 1 éves határozott idejű szerződést köt, amely a futamidő végén közös megegyezéssel meghosszabbítható.

A nyertes pályázatok adatai közérdekű adatnak minősülnek, azokat az önkormányzat honlapján közzéteszi.

A helyiség birtokba vehető a megkötött szerződésben foglaltak szerint.

Felhívás