Skip to content

Ünnepi fények, és gyertyagyújtás Felsőzsolcán

Elérkezett a várva várt időszak. Ünnepi díszbe öltözött a város, fényár és karácsonyi hangulat várja a Hősök terére érkezőket.

16 órakor Felsőzsolca Város polgármestere, Szarka Tamás meggyújtotta az első gyertyát a város koszorúján, és közösségi oldalán kívánt Áldott adventi várakozást Felsőzsolca lakosságának:

Idén minden eddiginél csendesebb, meghittebb lesz a karácsony és persze az advent is. Ma meggyújtottam az első gyertyát adventi koszorúnkon, mely az elkövetkező időszak elcsendesülését jelképezi. A Hősök terén a mai naptól, minden este felgyúlnak az ünnepi fények, új adventi koszorúnk pedig nem csak a négy vasárnap alkalmával, hanem a hétköznapokon is a Hősök tere dísze lesz, különlegessé és teljessé téve ezzel a dekorációt.

Áldott várakozást kívánok Kedves Lakosainknak!

A koronavírus-járvány miatt továbbra sem lehet programokat szervezni, így advent első vasárnapja városunkban is csendesen telt. A karácsonyi fények felkapcsolását követően azonban megérkezett az ünnepi hangulat Felsőzsolcára, melyet a téren sétálók is érezhettek.