Skip to content

Ünnepi és családi programok március 15-én Felsőzsolcán

Idén is ünnepi programsorozattal készül Felsőzsolca Város Önkormányzata március 15-e alkalmából. A rendezvények már március 14-én kezdetüket veszik Somogyi Győző Kossuth-díjas festőművész, grafikus Zászlók című kiállításának megnyitójával a Bárczay-kastélyban. Március 15-én, pénteken 10 órakor a B.A.Z. Megyei Huszár és Lovas Hagyományőrző Egyesület közreműködésével tartja ünnepi megemlékezését és koszorúzását az önkormányzat a Hősök terén, majd családi programokkal folytatódik a nap, melyekre mindenkit szeretettel várnak.

Idén is ünnepi programsorozattal készül Felsőzsolca Város Önkormányzata március 15-e alkalmából. Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc előtt tisztelegve, megemlékezéssel és családi programokkal várják az érdeklődőket.

Március 14-én nyílik Somogyi Győző Kossuth-díjas festőművész, grafikus Zászlók című kiállítása a Bárczay-kastélyban.

Március 15-én 10 órától az ünnepi programsorozat keretében a B.A.Z. Megyei Huszár és Lovas Hagyományőrző Egyesület közreműködésével tartja ünnepi megemlékezését és koszorúzását az önkormányzat a Hősök terén,
a Vállalkozás Segítő Központ (VSK) udvarán pedig Kádár Ferkó Fotószínháza mellett Ügyeskedő – ünnephez kapcsolódó kézműves foglalkozás, népi játszóudvar és Huszártábor várja a rendezvényre látogatókat, aki élő történelem óra keretében ismerkedhetnek meg a huszársággal, korabeli viseleteivel, harcászatával.

Előzmény