Skip to content

Tojásfa díszítés Felsőzsolcán – Játékot hirdet az önkormányzat

Húsvét közeledtével tojásfa várja a Hősök terére látogatókat. A járványhelyzet miatt sajnos idén is elmaradnak a húsvéti rendezvények, Felsőzsolca Város Önkormányzata azonban most is gondolt a városban élő gyermekekre és felnőttekre.

A Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda dolgozóival közösen díszítették a Hősök terét és a város első tojásfáját. Most arra kérik a gyermekeket és felnőtteket, hogy ha van idejük és kedvük, helyezzék el hímes, vagy egyéb technikával készített húsvéti tojásaikat a tojásfán, hogy dísze legyen a városnak az ünnepek alatt.

Emellett, várják továbbá a téren készült képeket, melyek egy albumban kerülnek föl Felsőzsolca Város Hivatalos Facebook oldalára, ahol indulhat majd a „like” gyűjtés!

Adatvédelemről

A fotó megküldésével vállalják a fotó nyilvánosságra kerülését.

Pályázati feltételek

Minden pályázó csak egy fényképpel nevezhet, maximum 15 MB méretig. A képeket Felsőzsolca Város Hivatalos Facebook oldalának küldött messenger üzenetben tudják hozzánk eljuttatni. 

A beküldött fotóhoz küldjék meg a pályázó nevét.

A kép beküldésével a pályázó hozzájárul személyes adatainak (név, esetleg fotón szereplő személyek) kezeléséhez, közösségi oldalunkon történő megosztásához.

A legtöbb szavazatot gyűjtő fotó beküldője egy Felsőzsolcás ajándékcsomagot kap.

Nevezési idő, a fotók beküldési határideje: 2021. március. 30. – 2021. április 04.

Facebook szavazatok leadása: 2021.április 05. – 2021. április 11. között.

Eredményhirdetés: 2021. április 13.

A szerencsés nyertest a Felsőzsolca Város Hivatalos Facebook oldalon közzétett posztban, illetve üzenetben is értesítjük.

A fotó megküldésével hozzájárul a megküldött adatai kezeléséhez! Az ajándék átvételéről a nyertessel egyeztetünk.

Szabályzat:

A pályázat beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról is, hogy a beküldött felvétellel kapcsolatban harmadik személynek személyiségi, szerzői és bármely egyéb védelmet élvező jogosultsága nem áll fenn, illetve ilyen fennállása esetén attól Felsőzsolca Város Önkormányzatát a pályázó feltétel nélkül mentesíti. Csak olyan fotóval történő nevezést fogadunk el, amelyet vagy a beküldő készített, vagy annak készítéséhez kifejezetten hozzájárult. Felsőzsolca Város Önkormányzata – mint a pályázatot kiíró – jogosult a moderációra, a képeket a feltöltést követően 24 órán belül moderálja, illetve az olyan kommenteket, amelyek a becsület csorbítására alkalmas tényt tartalmaznak, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használnak, haladéktalanul törli.

Felsőzsolca Város Önkormányzata fenntartja a jogot a pályázat kiírásának egyoldalú megváltoztatására.  Felsőzsolca Város Önkormányzata a büntetőjogi vagy egyes szabálysértésekről szóló jogszabályban foglaltakat sértő tartalmú pályázatokat, valamint az alapvető emberi jogokat, illetve személyes jogosultságokat vagy a közízlést sértő műveket indoklás nélkül törli a pályázat publikálása előtt, így azok a beküldött fotók, a pályázaton nem vehetnek részt.

Kérjük, adja tovább a felhívást, hogy minél többen értesüljenek a programról.