Skip to content

Óvodai beiratkozás – Vár a Zsolcaovi

A Felsőzsolca Város Önkormányzata fenntartásában működő Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda a 2021/2022 nevelési évre történő óvodai beiratkozásra 2021. május 05.-től – május 18.-ig minden hétköznap 7.30-16.00 óráig biztosít lehetőséget az intézmény székhelyén (Park utca 3.) és telephelyén (Szent István utca 43.) egyaránt.

A jelzett napokon kell beíratni azokat a gyermekeket, akik 2021. augusztus 31-ig betöltik legalább a 3. életévüket és óvodai jogviszonnyal még nem rendelkeznek. Az óvodai felvétel, átvétel jelentkezés alapján történik. A beiratkozáshoz a szülő hozza magával a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót, ennek hiányában a születési anyakönyvi kivonatot, a lakcímet igazoló hatósági igazolványt, a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványát, és az óvodai jelentkezési lapot, mely az óvoda honlapján érhető el: http://www.zsolcaovi.hu/

Az óvodai felvétel tárgyában hozott döntés közlésének határnapja 2021. június 17.

Az intézmény dolgozói a leendő kiscsoportos gyermekek és szüleik számára az óvodát bemutató videót készítettek, helyettesítve a veszélyhelyzetre való tekintettel elmaradt nyíltnapokat.

A videót az alábbi linken tekinthetik meg: http://www.zsolcaovi.hu/files/11985/Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda Bemutató.avi

Amennyiben a beiratkozás rendjét érintően a járványhelyzetre való tekintettel eltérő központi intézkedés születik, arról külön tájékoztatást adunk.