Skip to content

Hírek - Közélet

Átadta új telephelyét Felsőzsolcán az AXIÁL Kft.

Tegnap délelőtt adta át új, modern telephelyét Felsőzsolcán a többek között új és használt mezőgazdasági gépek, erőgépek, mezőgazdasági alkatrészek, építő- és raktártechnológiai gépek értékesítésével, gépbérlet és bérmunka szolgáltatással, valamint szerviz- és műszaki háttérszolgáltatások nyújtásával foglalkozó AXIÁL Kft.

Olvass tovább »

Csőtörés az Eperjesi utcában

Csőtörés miatt szünetel a vízellátás az Eperjesi utcában. A szolgáltató munkatársai dolgoznak a hiba elhárításán. A javítást követően visszaáll a vízszolgáltatás. A munkálatok idejére forgalmi rend változás lép életbe.

Olvass tovább »

Adventi forgatag az energiatakarékosság jegyében

Ebben az évben is lesz Adventi Forgatag és ünnepi díszvilágítás Felsőzsolcán, viszont az energiatakarékosság jegyében. Kizárólag ledes világítást alkalmaznak a Hősök terén, ahol az adventi időszakban színes programok várják a látogatókat. Az energiahatékony világítással, illetve azzal, hogy az oszlopokra idén nem kerülnek fel a díszek, az önkormányzat több millió forintot tud megtakarítani.

Olvass tovább »

„Ákom – Bákom” bábszínház az óvodában

Ismét ellátogatott a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda székhelyére és telephelyére az ÁKOM – BÁKOM bábcsoport. A kis ovisok az „Egyszer volt…. a kiskondás” c. bábjátékot tekinthették meg – számolt be az eseményről Mag Zsolt Sándorné intézményvezető.

Olvass tovább »

A vízszolgáltatás szünetel

Felsőzsolca település elosztóhálózatán több utcát érintően szünetelni fog a vízszolgáltatás 2022. november 14-én és 16-án előreláthatólag 8-tól 13 óráig, tervezett karbantartás miatt – tájékoztat az ÉRV Zrt.

Olvass tovább »