Skip to content

Hírek - Közélet

Közlekedési és bérletpénztári információk a pünkösdi hétvégére

Május 28-án és 29-én a villamosok vasárnapi, az autóbuszok a szabad-és munkaszüneti napokra érvényes menetrend szerint közlekednek, kivéve a 24-es és 44-es járatokat, amelyek ezen a napon nem közlekednek.
A 3-as, a 7-es, és 21-es autóbuszok a menetrendben aláhúzott indulási időpontokban nem érintik az áruházakat.
A munkaszüneti napokon nem közlekednek továbbá a Búza térről 06:11-kor és a Déli Ipari Parkból 06:40-kor induló 43-as járatok – tájékoztat az MVK Zrt.

Olvass tovább »

Butaságom története – zenés vígjáték két felvonásban Felsőzsolcán

A Körúti Színház romantikus vígjátéka modern színpadképpel, dalokkal és kiváló alakításokkal gyönyörködtette a nézőket a tegnap esti előadás alkalmával Felsőzsolcán. A 1965-ben készült film ismerős jelenetei sem maradtak el. Kiss Manyi legendás szerepét Esztergályos Cecília alakította, Básti Lajos és Ruttkai Éva felejthetetlen karaktereit Janklovics Péter és Karaivanov Lilla játszották.

Olvass tovább »
sixty, number sixty, house number-419899.jpg

Házszámtábla ellenőrző akciót hajt végre az Önkormányzati Rendészet

2023. május 10-től mindenre kiterjedő házszámtábla ellenőrző akciót hajt végre Felsőzsolca Város Önkormányzati Rendészete – tájékoztatja a városlakókat Dr. Kakas Zoltán hatósági osztályvezető. Az ellenőrzés célja, hogy a város ingatlanjai a megfelelő házszámokkal legyenek ellátva, segítve ezzel a posta, a katasztrófavédelem, a rendőrség, a mentőszolgálat és minden olyan szervezet munkáját, akiknek fontos egy ingatlan gyors megtalálása.

Olvass tovább »