Skip to content

Hírek - Közélet

Felsőzsolcán készült legjobb fotóitokkal nevezhettek az értékes ajándékokért!

Felsőzsolca Város Önkormányzata „Felsőzsolca ahogy én látom” címmel idén is fotópályázatot hirdet. Várják a Felsőzsolcán készült különleges eseményeket, elkapott pillanatokat, tereket, szobrokat, padokat, utcabútorokat, épületeket, építészeti különlegességeket, parkokat, játszótereket, utcákat, eldugott és nem eldugott számotokra legkedvesebb városrészeket bemutató fotókat!

Olvass tovább »

Pénteken Díszülés, szombaton és vasárnap 25. Városnap

Pénteken ünnepi üléssel várja vendégeit az önkormányzat, hétvégén pedig benépesül majd a Rendezvények Háza – sportpálya, hiszen itt tartják meg a nagy városnapi rendezvényeket, két év után újra. A programok szombaton délelőtt kezdődnek és vasárnap folytatódnak. Fellép többek között a Follow The Flow is.

Olvass tovább »

Ballagások Felsőzsolcán

62 ballagó diák búcsúzott az általános iskolai tanulmányok befejezését követően péntek délután. Mindkét iskolában emléklapot és tollat adott át a diákoknak a város polgármestere.

Olvass tovább »

Bordás Alex bronzérmes a mauythai vb-n

Május utolsó, és június első napjaiban az U23-asok -71 kg-os IFMA muaythai világbajnoki küzdelmében szállt ringbe a Bordás Alex az Egyesült Arab Emirátusokban, ahol nagyot küzdve végül bronzérmet szerzett a diósgyőriek harcosa.

Olvass tovább »

Tájékoztatás a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek nyári gyermekétkeztetésének igénybevételéről

Felsőzsolca Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Szülőt/Törvényes képviselőt, hogy a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/C. §-a alapján a gyermek lakóhelye vagy, ha a gyermek életvitelszerűen a bejelentett tartózkodási helyén lakik, a tartózkodási helye szerinti települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést a hátrányos, halmozottan hátrányos gyermek részére ingyenesen biztosítja.

Olvass tovább »