Skip to content

Kitüntetéseket adtak át az Ünnepi testületi ülésen Felsőzsolcán

Fotó: Takács József

Felsőzsolca városvezetése ünnepi képviselő-testületi ülést tartott június 28-án a Rendezvények Házában. Szarka Tamás polgármester és dr. Schirger György a vármegyei közgyűlés jegyzőjének ünnepi beszédét követően, a 2024-ban megítélt kitüntető címek átadására került sor.

Facebook

Szarka Tamás Felsőzsolca polgármestere beszédében kiemelte, hogy a minden évben megtartott Városnapon ünneplik a településen a benne élőket és az elért eredményeket. Az elmúlt évben számos fejlesztés és beruházás valósult meg és a jövőbeni tervek is a lakosság igényeihez igazodnak. Megköszönte a munkatársak munkáját, akik számos fejlesztésben vettek részt és dolgoztak azért, hogy a város hírnevét öregbítsék. 

Beszédében megköszönte Felsőzsolca lakosságának a bizalmat és gratulált a képviselőknek, akiket megválasztottak, hozzátette a jelenlegi képviselő-testület szeptember 30-ig folytatja a munkáját. Örömét fejezte ki, hogy a városban nagyon sokan tesznek a közösségért, dolgoznak azért, hogy ez tovább erősödjön. Az átadott címek erre hivatottak, hogy elismerjék azoknak a munkáját, akik nagyon sokat tesznek a településért.

Dr. Schirger György a vármegyei közgyűlés jegyzője kiemelte, hogy egy ilyen ünnepnap egy fejlődő városnak óriási esemény és úgy gondolja, hogy nagyon tartalmas programok várnak mindenkire a Városnap keretein belül. Megköszönte a város vezetőjének azt a munkát, amit a vármegye tekintetében Felsőzsolca mindig is nyújtott, és az együttműködést és összefogást, amit mindig példaértékűen gyakorolt.

A köszöntőket követően Szarka Tamás, a város polgármestere és dr. Ispán Csilla, a város jegyzője az ünnepség keretében adta át a képviselő- testület által 2024-ban megítélt kitüntető címeket.

Felsőzsolca Város Díszpolgára: Fehér Attila József

“PRO URBE” kitüntető címre méltó: Spitzmüller Balázs

Közösségi Munkáért díjat vett át: Ködöböcz Viktor

Az ünnepségen Török Tilla Junior Príma díjas előadóművész lépett fel zenekarával a Folk Experience -vel. A Városnapi programsorozatok a mai napon folytatódnak. Színes programkavalkád várja az érdeklődőket 10:00 órától egészen a nap végéig a felsőzsolcai sportpályán.

Részletek

Forrás: BOON