Skip to content

Szikora Róbert és az R-GO június utolsó hétvégéjén Felsőzsolcán

Felsőzsolca Város Önkormányzata ünnepi programsorozattal várja az érdeklődőket június 28-án és 29-én. Szombaton már reggeltől benépesül a sportpálya, ahol a hagyományos főzőversenyen mérhetik össze tudásukat az amatőr és profi szakácsok. Az egész napos programok Szikora Róbert és az R-GO, valamint a Vegas Show Band nagykoncertjeivel zárulnak majd. Szerezd be a jegyed most!

Felsőzsolca várossá nyilvánításának 27. évfordulója alkalmából június 28-án Ünnepi testületi ülésre várják az érdeklődőket a Rendezvények Házába, ahol sor kerül a kitüntető címek átadására. Június 29-én, szombaton a már hagyományos főzőversennyel veszi kezdetét a programsorozat, melyet az öregfiúk labdarúgó mérkőzés és gyermekprogram követ majd.

Kísérőprogramokból sem lesz hiány, a Játékos Tudomány – Furfangos csudavilág kiállítás és játszóháza, légvárak, és idén először a Feketekese Íjász Egyesület biztosít feledhetetlen szórakozást.

12:00 órakor koszorúzásra várják a lakosságot az Összetartozás Emlékparkba, majd délután 14:30 órától a FIDELA Gazdi- és Kutyaképző Központ bemutatóját láthatja a közönség. A rendezvény megnyitója 15:00 órakor lesz, melyet a főzőverseny eredményhirdetése, majd a helyi kulturális csoportok műsora követ. A színpadi programok 17:00 órától kezdődnek, a Fortuna Tánc és divatstúdió táncosainak bemutatójával, 18:00 órától Éva Bence koncertje várja a szórakozni vágyókat, 20:00 órától pedig az 1982-es megalakítása óta töretlenül az ország egyik legnépszerűbb zenekara, Szikora Róbert és az R-GO nagykoncertje hozza el a fergeteges táncparty, színpompás zenei és vizuális forgatagát Felsőzsolcára, hogy az örökzöld Csikidam 9-től 90 éves korig mindenkit táncra perdítsen. Lakossági kérésre nincs városnap Vegas Show Band nélkül, akik egy egészen hajnalig tartó koncerttel táncoltatják majd meg a közönséget.

Jegyvásárlás

Felsőzsolcai lakosok részére: 1500 Ft

Vendég jegy: 3.000 Ft

A rendezvény 12 éves kor alatt, valamint 65 éves kor felett ingyenesen látogatható!

Jegyek a rendezvény napján a helyszínen válthatók.

Házirend – Felsőzsolca Város Önkormányzata