Skip to content

Június 7-től több menetrendi változás is életbe lép

Holnaptól több villamos - és autóbusz viszonylat esetében többletjáratok indulnak és egy megállóhelye esetében módosul a 20-as autóbusz útvonala Miskolctapolca Barlangfürdő irányába – tájékoztat az MVK Zrt.

A 7-es autóbusz menetrendje minden nap 6 új indulási időponttal bővült: a Búza tér végállomásról: 03:55-kor, 21:20-kor, 22:15-kor, illetve Felsőzsolca végállomásról: 04:11-kor, 21:37-kor és 22:30-kor.

1-es villamos:

Bővül a tanulmányi időszaki munkanapokon érvényes 1-es villamos menetrendje plusz nyolc indulási időponttal, a szabad-és munkaszüneti napokra meghirdetett menetrend helyett pedig külön szombati és vasárnapi napra érvényes menetrend lép életbe. Szombati napokon, tanulmányi és tanszüneti menetrendben is mindkét végállomásról 4-4 járattal több indul, mint vasárnap.

1-es autóbusz:

Minden nap új járat indul, a Tiszai pályaudvarról 3:35-kor.

1B-s autóbusz:

Munkanapokon Berekaljáról 13:20 helyett 13:05-kor indul járat.

1G-s autóbusz:

Munkanapokon 7:05-kor új járat indul Felső – Majláth végállomásról.

20-as autóbusz:

Változik a 20-as autóbusz megállóhelye és útvonala Miskolctapolca irányába: az Álmos utca megállóhely után a Szeles utca megállóhely helyett, Miskolctapolca végállomás irányába közlekedő 14-es autóbusz Petőfi téri megállóban áll meg. Menetrendi változás is életbe lép: munkanapokon a Repülőtér/Bosch végállomásról 07:00-kor és 07:20-kor induló 20-as autóbusz az Egyetemváros végállomás érintésével közlekedik.

21-es autóbusz:

A Majális parkból minden nap 4:00-kor egy új útvonalon közlekedő 21-es autóbusz indul: a járat az 1-es autóbusz vonalán közlekedik Berekalja érintésével, a Kandó Kálmán utca végállomásig, ezt követően az eredeti 21-es vonalán a Tiszai pályaudvarig, majd tovább a Szondi György utcáig.

A Majális parkból 4:00-kor induló 21-es autóbusz megállóhelyei: Majális-park – Papírgyár – Hóvirág utca – Felső – Majláth – Móra Ferenc utca – Endrődi Sándor utca – Karinthy utca – Berekalja – Eper utca – Erdő utca – Móra Ferenc utca – Alsó – Majláth – Diósgyőr városközpont – Táncsics tér – LÁEV VP – Kandó K. u. tovább az eredeti 21-es autóbuszvonalon.

29-es autóbusz:

Tanulmányi időszakban egy új indulási időpont került a menetrendbe: az Újgyőri főtérről 06:40-kor is indul 29-es autóbusz.

Forrás: www.mvkzrt.hu