Skip to content

Gyereknap a felsőzsolcai óvodákban

Gyermeknapi programok és sok - sok élmény várta ma a felsőzsolcai óvodásokat, hiszen ellátogatott az óvodákba a Csiribiri Együttes, Andi-Bandi dajka néni ismét bohóc jelmezt öltött, Szarka Tamás polgármester úr pedig megajándékozta a gyermekeket Felsőzsolca Város Önkormányzata nevében.

Ezen a hétvégén ismét ünnep vár ránk, hiszen gyereknap lesz. A felsőzsolcai óvodák azonban nem vártak hétvégéig, már ma megtöltötték élettel az intézmények udvarait, ahol megannyi élmény várt a kicsikre. Számos programmal készültek az óvó nénik. A szórakoztató és ismeretterjesztő programok, játékok mellett meghívásukra újra ellátogatott az óvodákba Andi – Bandi bohóc és a Csiribiri Együttes, akik mókás dalokkal és sok tánccal szórakoztatták az apró közönséget.

A járványhelyzetre való tekintettel Szarka Tamás, Felsőzsolca Város polgármestere idén is ajándékkal lepte meg a gyermekeket az önkormányzat nevében. – Örömmel tapasztaltam, hogy a legkisebbek újra nagyon jól érezték magukat a megszokott óvodai közösségekben. Kívánom, hogy legyenek minél többet a szabad levegőn, és teljen gondtalan vidámságban minden napjuk. – tette közzé közösségi oldalán a rendezvényt követően.

A rendezvényekről készült képeket Galériánkban tekinthetik meg.