Skip to content

Felhívás – az önkormányzat ajándékkal kedveskedik a 65. éven felüli lakosok számára

Karácsony közeledtével, az önkormányzat ajándékkal kedveskedik a 65. éven felüli lakosok számára, ezzel is hozzájárulva az ünnep hangulatához – tájékoztat Szarka Tamás polgármester.

Bár ebben az évben számos, nem várt nehézséggel kellett szembenéznünk, a költségvetésünk újragondolása mellett is sikerült újítani, így a karácsony közeledtével, advent idején meleg étellel támogatjuk az időseinket.

A Szociális Szolgáltató Központ munkatársaival közösen, ünnepi ebéddel ajándékozzuk meg a 65. életévüket betöltött felsőzsolcai lakosainkat advent negyedik vasárnapja előtt, ha már a tervezett idősek karácsonya a pandémiás helyzet miatt idén elmaradt.
Az ebédet, mely mellé szájmaszkkal és szaloncukorral is kedveskedünk, 2020. december 18-án szállítjuk ki a közel 1200 fő jogosult részére.

A járványügyi helyzetre való tekintettel, az átvételt igazoló aláírás helyett, lakcímkártya felmutatása szükséges az átvételhez.

Arra kérek minden 65. éven felüli lakost, hogy azt elérhető helyre előkészíteni szíveskedjenek az átvétel elősegítése érdekében.

Jó egészséget, áldott, békés karácsonyt kívánok mindannyiuknak!