Skip to content

Elkezdődött az önkormányzati tábor Felsőzsolcán

Elkezdődött az önkormányzat nyári táboroztatása. A héten, a Nyári könyvtári tábor első turnusa kínál szórakoztató programokat a gyerekek részére.

Facebook

Gyerekekkel telt meg a Bárczay-kastély, ami ebben az évben is fontos helyszíne az önkormányzati napközis táboroztatásnak. Idén nyáron is két turnusban biztosítja a Nyári könyvtári tábort a gyerekek részére Felsőzsolca Város Önkormányzata. Sokan már visszajáró vendégek, akik a könyvtárismeret és könyvtárhasználat elsajátítása mellett író-olvasó találkozón és kirándulásokon is részt vesznek.

Segítség a szülőknek
Az önkormányzat 2020 óta minden éven megszervezi öt turnusból álló nyári táborait, az árakon pedig idén sem emelt. Ennek köszönhetően változatlanul 15.000,- Ft maradt egy tábor egy gyermekre eső heti költsége, mely tartalmazza a napi háromszori étkezést és a programok költségeit is magában foglalja.
Ezzel is segíteni kívánnak a felsőzsolcai szülőknek, minél több családnak megadva a lehetőséget a gyermekek táboroztatására. Emellett idén is ajándékkal kedveskednek a résztvevő gyermekek részére, akik egyedi baseball sapkákat kapnak, melyek a kirándulások alkalmával a kísérők és a táborvezetők részére is segítséget jelentenek.

A két könyvtári turnus mellett július 8-12. között a Szociális Szolgáltató Központ tábora, majd július 29. – augusztus 2. között a Sport, augusztus 5-9. között pedig a Kreatív tábor várja a gyerekeket, melyekre még lehet jelentkezni a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal titkárságán, vagy elektronikus úton a tabor@felsozsolcaph.hu e-mail címen.

Előzmény