Skip to content

Villamoshálózat-szerelő betanított munkás álláslehetőség az MVM XPert Zrt.-nél

Az MVM XPert Zrt. villamoshálózat-szerelő betanított munkást keres teljes munkaidőben, határozatlan idejű szerződéssel. A munkavégzés az ország egész területén, változó helyszíneken történik.

Az MVM XPert Zrt. villamoshálózat-szerelő betanított munkást keres teljes munkaidőben, határozatlan idejű szerződéssel. A munkavégzés az ország egész területén, változó helyszíneken történik. Az ellátandó feladatok:

  • nagyfeszültségű távvezetékek építése és karbantartása, javítása,
  • távvezeték oszlopok alapozási munkafolyamatainak ellátása,
  • távvezeték oszlopok földön történő összeszerelése elemekből,
  • összeszerelt oszlopok felállítása,
  • magasban végzett építési-és szerelési feladatok.

A munkavégzés hetelős munkarendben történik: hétfőtől-péntekig az országban bárhol, munkaterületen történik a munkavégzés, a hétvége szabad. A lakhelytől a helyszínekre utazás céges gépkocsikkal biztosított. A szálláslehetőség biztosított, napi egyszeri meleg étkezéssel. Védőeszközök – és évszaknak megfelelő – munkaruha (bakancs, kabát, stb.) szintén biztosított.

A juttatási csomag széles körű és kedvező: pl. bruttó 422.000 Ft/év cafeteria ellátást, élet-és vagyonbiztosítást is biztosít a munkáltató.

A munkavégzés feltétele az alapfokú, 8 általános iskolai végzettség – a szakképzettség nem elvárás, a betanítás a munkáltató által biztosított. Feltétel még továbbá a fizikai és pszichés terhelhetőség, a felelősségteljes, együttműködő hozzáállás, és a pontos, precíz munkavégzés.

A jelentkezéseket a https://mvm.karrierportal.hu/allashirdetes-jelentkezes/4885 oldalon keresztül várja a hirdető, 2023.03.24-ig.

További információk a munkáltatóról:

Az MVM XPert Zrt. az MVM Csoport tagja, tulajdonosa száz százalékban a Magyar Villamos Művek Zrt. Vállalatunk a több mint 70 éves MVM OVIT Zrt.-nek – a magyar energiaipar legkiterjedtebb tevékenységi körű építő, szerelő és gyártó társaságának – a távvezetéki és alállomási tevékenységét vette át 2019. december 1-jével.

Az MVM XPert Zrt. fő tevékenysége nagyfeszültségű villamos hálózatok (132; 220; 400 és 750 kV-os feszültségszinten), valamint alállomások építése, ami a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a karbantartásig az energiaszektor minden területét lefedi.

Társaságunk Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb távvezeték építő-szerelő saját kapacitásával rendelkezik, amit a mindenkori piaci igényekhez igazított legkorszerűbb eszközökkel, folyamatosan fejlesztett technológiákkal, mérnökszolgálattal, mezőgazdasági kárszakértőkkel, minősített alvállalkozókkal támogat.

További információ a pozícióról:

Villamoshálózat-szerelő betanított munkás – MVM Csoport Karrierportál (karrierportal.hu)