Skip to content

Vasárnapi menetrend október 23-án

Az MVK járatain vasárnapi menetrend lesz érvényben október 23-án, szombaton- tájékoztat az MVK Zrt.

Ezen a napon a 44-es és az ingyenes áruházi buszjáratok nem közlekednek. A menetrendben aláhúzással jelölt 7-es és 21-es járatok nem érintik az Auchan és a LIDL áruházat. 

 

Az ünnepi megemlékezések miatt 08:40-től várhatóan 9:30-ig lezárják a Zsolcai kaput a Soltész Nagy Kálmán utca – Búza tér közötti szakaszon, ezért az 1-es, 3-as, 3A-s, 4-es, 7-es és 32-es autóbusz terelt útvonalon közlekedik, megállóhelyei pedig az alábbiak szerint módosulnak:

  • 1-es autóbusz: nem érinti a Bajcsy-Zsilinszky utca, Búza tér/Zsolcai kapu megállót, helyette a Soltész Nagy Kálmán utca villamosmegállóban, majd a Szeles utcán áll meg, innen a megállóhelyei változatlanok.
  • 3-as, 3A-s, 4-es és 7-es autóbuszok: nem érintik a Búza tér/Zsolcai kapu, Bajcsy-Zsilinszky utca megállót, helyette a Soltész Nagy Kálmán utca villamosmegállóban állnak meg.
  • 32-es autóbusz: a Gömöri pályaudvar irányába nem érinti a Búza tér/Zsolcai kapu és Malom megállót, helyette a 24-es járat Búza téri megállóhelyén és a Gömöri pályaudvaron áll meg. Olvasható a társaság honlapján.

 

Forrás: www.mvkzrt.hu