Skip to content

Városi Gyereknap – Megtelt az Árvízi Emlékpark, színes programokkal várták a családokat

Fotók: Takács József

Délelőtt 10 órakor vette kezdetét a Városi Gyermeknap Felsőzsolca Város Önkormányzatának szervezésében. A színes kavalkád kedvence az óriásdaru volt, mely 30 méter magasba emelte a gyerekeket és felnőtteket.

Facebook

Felsőzsolca Város Önkormányzata szervezésében a gyerekeket ünnepelték május 25-én, az Árvízi Emlékparkban. A színes kavalkád során légvárak, mesekvíz, arcfestés és csillámtetoválás mellett a nagy sikerű Verdák – derby keretében versenghettek a gyerekek. 
A park területén a bennünket körülvevő természet szépségeivel, érdekességeivel a PETE Stúdió természettudományos játszóházában ismerkedtek a résztvevők, míg délben Varga Feri és Balássy Betti dalai varázsoltak fergeteges hangulatot a közönség körében. A legnagyobb szenzáció az óriásdaru volt, mely 30 méter magasba emelte a kíváncsi tekintetű gyerekeket és felnőtteket.

A Vedák-derby legeredményesebb, leggyorsabb versenyzői mellett értékes nyereményeket vihettek haza a Kerékpáros Felsőzsolca rendezvényen meghirdetett kerékpár szépségverseny nyertesei és résztvevői is, valamint ezen a napon díjazták “A Föld napja Felsőzsolcán 2024” című rajzpályázat alkotásait is. A rendezvény ez alkalommal is a KRUG Hungary Zrt., a Felsőzsolcai Családokért Alapítvány és Szarka Tamás polgármester támogatásával valósult meg.