Skip to content

Változás a zöldhulladék szállításban

Felsőzsolcán 2023. április 3. napján (hétfőn) kerül sor a kiosztásra került 240 literes zöldhulladék-gyűjtőedények ürítésére, valamint az edényzetek mellé helyezett, darabolt és kötegelt faágak elszállítására. A kihelyezett zöldhulladék-gyűjtő zsákok 2023. április 8. napján (szombaton) kerülnek elszállításra.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatóval történt egyeztetést követően, az önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy a kiosztásra került 240 literes zöldhulladék-gyűjtőedények ürítésére, valamint a BMH Nonprofit Kft. korábbi tájékoztatásában foglalt feltételeknek megfelelően, az edényzetek mellé helyezett, darabolt és kötegelt faágak elszállítására 2023. április 3. napján (hétfőn) kerül sor.

A kihelyezett zöldhulladék-gyűjtő zsákok 2023. április 8. napján (szombaton) kerülnek elszállításra.

Felhívják a figyelmet, hogy a közszolgáltató a következő szállítási héttől kezdődően a zöldhulladék-gyűjtő zsákokat nem szállítja el, ezért kérik, hogy az ingatlanok elé zöldhulladék-gyűjtő zsákot ne helyezzenek ki.

A zöldhulladék elszállítása ezt követően kizárólag a kiosztásra került 240 literes gyűjtőedényekből történik, valamint a szolgáltatói tájékoztatóban foglalt feltételeknek megfelelően, az edényzetek mellé helyezett, darabolt és kötegelt faágak kerülnek elszállításra a hulladékgazdálkodási közszolgáltató által.

Tájékoztató