Skip to content

V. ifjúsági horgász verseny

2023. június 3-án rendezi meg V. ifjúsági horgászversenyét a Berki-tó Horgász Egyesület és a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola és Óvoda. Várják a jelentkezőket!

2023. június 3-án rendezi meg V. ifjúsági horgászversenyét a Berki-tó Horgász Egyesület és a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola és Óvoda, melynek fő célja a horgászat, mint sport népszerűsítése, megszerettetése, valamint a hazánk vizeinek, vízpartjainak megismertetése a gyerekekkel.
A versenyre jelentkezni, előzetesen Pásztor Eriknél, a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola és Óvoda igazgatóhelyettesénél lehet, a pasztore@gmail.com e-mail címre küldött üzenetben.

A verseny napján a megjelent gyerekek és kísérőik, érkezési sorrendben foglalhatják majd el a horgászhelyeket, a horgászat pedig 9 órakor veszi kezdetét.
Felhívják a figyelmet, hogy 9 óráig etetni szigorúan tilos! A gyerekeket elkísérő szülők, nagyszülők segíthetnek a horgászszerelések készítésében, csalizásban, a halak megszákolásában, de aktívan nem horgászhatnak! A verseny végén a mérlegelés után minden versenyzőnek épségben vissza kell engednie a kifogott halakat, élőhelyükbe a Berki-tóba.
Az értékes nyereményeket idén is Felsőzsolca Város Önkormányzata, a Magyar Országos Horgász Szövetség és a Berki-tó Horgász Egyesület biztosítja. Az egyesület tájékoztatása szerint a rendezvényt megelőző hónapokban folyamatos a haltelepítés, valamint a horgászhelyek kialakítása.