Skip to content

Út és járda átadás Felsőzsolcán

A Felsőzsolcán élők régi vágya teljesült azzal, hogy új aszfaltburkolatot kapott az Almáskert és a Kőrösi Csoma Sándor utca, valamint a Bolyai János és a Dózsa György utca melletti járda. A felújított út- és járdaszakaszokat hivatalosan, ünnepélyes keretek között, szalagátvágással adták át a város lakóinak.

Az átadáson sajtótájékoztatót tartott Csöbör Katalin, a térség országgyűlési képviselője és Szarka Tamás, Felsőzsolca polgármestere.

A polgármester elmondta, a beruházás 30 millió forint, részben kormányzati támogatásból valósult meg, és a tervezett út- és járdaépítési, valamint felújítási munkák határidőre elkészültek. Ezekre az önkormányzat saját forrásból 10 millió forintot fordított.

 

Az önkormányzat a tervek szerint idén is folytatja az út- és járdaépítéseket Felsőzsolcán

Ebben az évben újabb járdák kerülnek felújításra, kiemelten figyelve a már nagyon rossz minőségű járdaszakaszokra. Saját költségből folytatódnak a kátyúzási és padkarendezési munkálatok, a saját forrásból megépült Mester utcai parkoló után a Bolyai utcai üzletsor előtt is parkolót épít az önkormányzat.