Skip to content

Ünnepi hangulatban telt a Felsőzsolcai Adventi Forgatag

Nagyon népszerű volt az idei Adventi Forgatag a felsőzsolcaiak körében. Az önkormányzat a város intézményeivel igazi karácsonyi hangulatot varázsolt a Hősök terére a gyertyagyújtások alkalmával.

Varázslatos hangulatú volt a Városi Adventi Koncert

 

Már hagyomány, hogy az ünnepek közeledtével városi adventi koncertet rendez Felsőzsolca Város Önkormányzata. Idén rendhagyó módon a Hősök terén csendültek fel a karácsonyi dalok Szécsi Viktória és Vízi Viktor előadásában.

 

A negyedik adventi gyertyát idén újra a Betlehemi lánggal gyújtotta meg Szarka Tamás, Felsőzsolca polgármestere, aki ünnepi beszédében az emberséget és a szeretetet emelte ki.

Ezt követően a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola és Óvoda diákjai és tanári kórusa, valamint a történelmi egyházak helyi képviselői varázsoltak karácsonyi hangulatot a térre, melyet belengett a forraltbor és kürtőskalács illata.

Volt kirakodó vásár, forró tea és mézeskalács is, valamint ezen a délutánon Danyluk Emil fotókiállítása is kiköltözött a Hősök terére, melyet a Bárczay-kastélyban is megtekinthetnek az érdeklődők.

 

Áldott Karácsonyt Mindenkinek!