Skip to content

Újra várják a nevezőket az Alma Feszt versenyeire

Szeptember 24-én ismét összemérhetik ügyességüket az Alma Feszt keretein belül megrendezésre kerülő süteménysütő, madárijesztő készítő és pálinka versenyeken. A nevezéseket szeptember 21-ig várják, a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár elérhetőségein.

Felsőzsolca Város Önkormányzata idén ismét meghirdeti a nagy érdeklődésnek örvendő versenyeit az Alma Feszt alkalmából. 

A versenyek helyszíne és időpontja: Felsőzsolca, Rendezvények Háza, 2022. szeptember 24.

A versenyek nevezési határideje: 2022. szeptember 21. (szerda) 15 óra, a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár elérhetőségein.

A pálinka verseny nevezési tétele: minimum 0,2 liter/minta, melyet személyesen, a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtárban, hétköznap 8-15 óra között adhatnak le a jelentkezők a nevezési határidő lejártáig.

A Madárijesztő készítő versenyre bárki nevezhet: csoportok, iskolás osztályok, munkahelyi közösségek, baráti társaságok, egyének jelentkezését egyaránt várják.
A madárijesztők bármilyen anyagból készülhetnek, tetszőleges formában és méretben.

A szervezők élő madárijesztők jelentkezését is várják, akik a felvonuláson is részt vesznek.

A Süteménysütő versenyen való részvételi szándékot is a fenti nevezési határidő lejártáig lehet jelezni a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtárban személyesen (Felsőzsolca, Szent István u. 2.)., e-mailen: konyvtar@felsozsolcaph.hu vagy telefonon: 06 30/983-7107-es telefonszámon.

Amennyiben ez megtörtént, az elkészült almás süteményeket a rendezvény napján, szeptember 24-én, 12:00-12:30 óra között adhatják le a Rendezvények Háza területén, az erre kijelölt helyen.

Nevezzenek, érdemes!