Skip to content

Újévi Koncert Felsőzsolcán – 1. alkalommal várják a közönséget január 7-én

Facebook

1. alkalommal rendeznek Újévi Koncertet Felsőzsolcán. Január 7-én, a Rendezvények Házában várják a közönséget 17 órától. A Miskolci Szimfonikus Zenekar hagyományos újévi hangversenyének programja megegyezik a Miskolci Nemzeti Színházban tartandó koncert programjával. Jegyek felsőzsolcai lakosok részére az önkormányzat jóvoltából kedvezményesen kaphatók a Bárczay-kastélyban.

Hatalmas volt az érdeklődés a Miskolci Szimfonikus Zenekar júniusi Filmfónia „Light” című koncertje iránt. Ekkor eldőlt, hogy 2024. januárban már biztos megszervezik az Újévi Hangversenyt, hiszen a jegyek gyors felvásárlása is igazolta, hogy nagyon várja a közönség.
A teltházas júniusi koncert egyértelmű megerősítés volt a lakosságunk igényére, hiszen nagyon vártuk a koncertet és nagyon várjuk az Újévit is.” – így nyilatkozott Szarka Tamás polgármester a koncert beharangozóján.

A nem mindig túl pozitív hétköznapok után most egy üdítőbb szórakozást ígér a méltán híres Miskolci Szimfonikus Zenekar, hiszen a kikapcsolódásra lelkileg is szükség van. A zenekar történetében most első alkalommal ad újévi koncertet Felsőzsolcán. A program megegyezik a Miskolci Nemzeti Színházban tartandó koncert programjával. A Miskolci Szimfonikus Zenekar hagyományos újévi hangversenyén felcsendülnek nyitányok, opera és operett részletek, keringők, polkák.

Szoprán: Tuznik Natália

Tenor: Boncsér Gergely

Karmester: Kanai Toshifumi

Műsorvezető: Becze Szilvia

Közreműködik: KÖDMÖN formációs táncegyüttes

A 2024. január 7-én, 17 órakor Rendezvények Házában kezdődő Újévi Koncert a városvezetés reményei szerint jelentős és sikeres városi programmá válik majd Felsőzsolcán, ahogy az önkormányzat rendezvényei is.
A jegyértékesítés már elkezdődött, a felsőzsolcai lakosok részére Felsőzsolca Város Önkormányzata kedvezményes jegyekkel kedveskedik, melyet személyesen, lakcímkártya felmutatásával a Bárczay-kastélyban, nyitvatartási időben lehet megvásárolni.
A nem felsőzsolcai lakosoknak a zenekar honlapján online jegyvásárlásra van lehetőségük.

A koncertre vár minden érdeklődőt a Miskolci Szimfonikus Zenekar és Felsőzsolca Város Önkormányzata, a megjelenteket pedig Szarka Tamás polgármester is köszönti majd január 7-én.