Skip to content

Újabb szakaszban az önkormányzati intézmények energetikai korszerűsítése

Önkormányzati épületek szigetelését végzik a napokban.

Megújul a Felsőzsolcai GAMESZ iroda, műhely, központi konyha, és Bárczay-kastély épülete. A beruházás során megvalósul a homlokzati nyílászárók cseréje, a homlokzat hőszigetelése, illetve a már elavult fűtési rendszer korszerűsítése is.

 

A héten elkezdődött a Felsőzsolcai GAMESZ iroda és a központi konyha épületének homlokzati szigetelése, a napelemek felhelyezése a műhely épületére, valamint a fűtés korszerűsítése a Bárczay-kastélyban.

Holnap a műhely épületének homlokzati szigetelésével folytatódnak a munkálatok, melyet az iroda épület fűtési rendszerének cseréje, illetve az akadálymentes mosdó kialakítása követ majd.

 

A projekt célja az önkormányzati tulajdonú épületek energiahatékonyság-központú fejlesztése. Felsőzsolca városvezetése számára fontos, hogy intézményeiben minél több helyen megújuló energiaforrásokat használjon, a városban a fejlesztések energiahatékonyság-központúak.

 

Az energetikai fejlesztések mellett, a rendőrség épületének belső felújítási munkálatai is zajlanak, melyet a Felsőzsolcai GAMESZ munkatársai végeznek – tudtuk meg Molnárné Vantal Nikolettától, az intézmény igazgatójától.