Skip to content

Új zöld hulladék gyűjtő edényzet kerül kiosztásra

garbage can, garbage, bucket-1111449.jpg

Kép: Illusztráció

Új 240 l-es szelektív zöld hulladék gyűjtő edényzet kerül kiosztásra a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződéssel rendelkező lakosok részére 2023. március 17 – március 31. között – tájékoztat Molnárné Vantal Nikoletta, a Felsőzsolcai GAMESZ igazgatója.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződéssel rendelkező lakosok részére 2023. március 17 – március 31. között térítésmentesen új 240 l-es szelektív zöld hulladék gyűjtő edényzet kerül kiosztásra.

Az átvétel helyszíne: Felsőzsolcai GAMESZ 3561 Felsőzsolca, Kassai utca 6. szám udvara

Az átvétel időpontja: Hétfő  – Csütörtök: 8 – 15 óra között,
                                  Péntek:                   8 – 12 óra között,
                                  Március 25-én, szombaton ügyeleti jelleggel: 8 és 12 óra között.

Az edényzet átvétele csak az alábbi dokumentumok egyidejű bemutatása esetén lehetséges:

  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya

Felhívják az ingatlanhasználók figyelmét, hogy személyes akadályoztatás esetén meghatalmazással más nagykorú magánszemély is átveheti az edényzetet.
Amennyiben a fent megjelölt időpont(ok)ban nem tudják átvenni az edényzetet, úgy 2023. április 1. napjától már csak a MIREHU telephelyén (Miskolc, József A. u. 65.) van arra lehetőség.

Az edényzet átvétele az adatok egyeztetése, a megállapodás kitöltése és aláírása után az osztóponton érkezési sorrendben történik és lakcímenként kb. 10-15 percet vesz igénybe, ezért kérik a lakosok szíves megértését és türelmét!

Az edényzet átvételét követően
a hulladékszállító cég a háztartásokban keletkezett zöld hulladékot csak a szelektív zöld edényzetből, illetve a korábban lakosoknál maradt kék színű edényzetből szállítja el.
Akinél a korábbi időszakból maradt zöld zsák, azt még elszállítja a hulladékszállító cég, viszont azok már nem kerülnek pótlásra.

Amennyiben az új edényzet felhasználói gondatlan kezelés miatt sérül meg, úgy annak cseréjéről a lakosnak kell gondoskodnia. A szolgáltató hibájából eredő sérülés esetén a közszolgáltató felé kell jelzéssel élni az edényzet cseréjével kapcsolatban.

Meghatalmazás letölthető
További információ az alábbi telefonszámon kérhető: +36 46 383 254 (Felsőzsolcai GAMESZ).