Skip to content

Új tagjait várja a Fitten és egészségesen időskorban is program

A Fitten és egészségesen időskorban is ingyenes interaktív mozgásos egészségnevelési program keretében várják a mozogni, táncolni vágyó felsőzsolcai szépkorúakat keddenként a Bárczay-kastély közösségi termébe.

A néhány éve indult program sikerére tekintettel, továbbra is várják az új érdeklődőket az önkormányzat által biztosított ingyenes, rendszeres testmozgásra.

– A szellemi egészség mellett legalább annyira, vagy még fontosabb a megfelelő fizikai kondíció is. Mindig örömmel látom, amikor a foglalkozásokon tanultakat bemutatják egy-egy kisebb közösségnek. A sport fontos minden korosztály számára, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy valamennyi korosztály, így az időskorúak részére is rendszeres sportolási lehetőség biztosítsunk. Ennek jegyében indítottuk korábban a Fitten és egészségesen időskorban is egészségnevelési programot a Bárczay-kastélyban, mely igazi testi-szellemi felüdülést jelent. Az önkormányzatunk által biztosított ingyenes foglalkozásokon keddenként 17 órától vehetnek részt az érdeklődők – mondta Szarka Tamás polgármester.