Skip to content

Tűz Felsőzsolcán – Segítség a bajban

team spirit, cohesion, teamwork-2448837.jpg

Egy lakott ingatlan gyulladt ki tegnap délután Felsőzsolcán, mely a vele összeépült házat, és a szomszédos ingatlanokat is veszélyeztette. A miskolci hivatásos tűzoltók három járművel érkeztek a helyszínre, és fojtották el a lángokat, megakadályozva a tűz tovább terjedését.

A Zöldfa utcában kigyulladt ingatlan oltását a rendőrség biztosította és a miskolci hivatásos tűzoltók fojtották el a lángokat, megakadályozva a tűz tovább terjedését, amelyben szerencsére senki nem sérült meg. Az önkormányzat részéről Opalkó Dávid önkormányzati rendész segítette a rendőrség munkáját. Szarka Tamás, Felsőzsolca Város polgármestere adománycsomagot juttatott el a rászoruló családok részére Dr. Bobkó Péter jegyző, Hogya Zsolt alpolgármester és Macsuga Roland képviselő közreműködésével.
„A helyszínen felmérve a szükségleteket, matracokat, ágyneműt és élelmiszert biztosítottunk a károsult családok részére, akiket az újjáépítésben építőanyaggal is segítünk.” – mondta a polgármester.

A Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ tartós élelmiszer és tárgyi adomány gyűjtést szervezett a kiégett lakóépület károsultjai részére. Minden felajánlást – építőanyag, bútor, műszaki cikk, ruhanemű -, segítséget szívesen fogadnak a Felsőzsolca, Kassai u. 32. címen.

Ruhaadomány tekintetében az alábbi méretben várják a felajánlásokat:

Férfi XL, cipő 42

Női S/M, cipő 38

Gyermek 146/152 (9 év) fiú és 164/170 (14 év), cipő 34 és 38

Elérhetőség:

Tel: 06 46 383 520, 06 70 698 09 71

Előzmény