Skip to content

Telt házzal működik majd a Nyári Könyvtári tábor is!

Hamarosan véget ér a 2022/2023-as tanév és beköszönt a vakáció. Ha pedig nyár, akkor idén sem maradhatnak el az önkormányzat által szervezett és támogatott táborok. Lesznek könyvtári táborok, és sport illetve kreatív táborok is várják majd a diákokat. A jelentkezés korábban elindult, a könyvtári tábor első turnusába viszont már beteltek a helyek.

Idén ismét 4 turnusban táborozhatnak a gyermekek az önkormányzat szervezésében. Az első csoport június 26-án indul a Bárczay-kastélyban, az utolsó pedig augusztus 11-én ér véget.

Óriási az igény

Hatalmas az érdeklődés, a június 26-30. közötti Nyári Könyvtári tábor első turnusának férőhelyei beteltek, oda további jelentkezéseket már nem fogadnak.
Megköszönve az eddigi jelentkezéseket tájékoztatják az érdeklődőket, hogy a szabad férőhelyek betöltéséig, de legkésőbb 2023. június 20-ig, a Nyári Könyvtári tábor második turnusába (július 3-7. között), illetve 2023. július 25-ig, a Sport táborba (július 31-augusztus 4. között), és Kreatív táborba (augusztus 7-11. között) van lehetőség a jelentkezések benyújtására.

– Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyermekek számára minél kellemesebbé tegyük a táborozást. Örömmel tapasztaljuk, hogy táboraink népszerűek. A telt ház, valamint a gyermekek és a pedagógusok pozitív visszajelzései is megmutatják munkánk eredményességét – nyilatkozta Szarka Tamás polgármester.  

Valamennyi résztvevő diák idén is 15 ezer forint/fő díj befizetése mellett vehet részt a kiválasztott turnusban, mely a napi háromszori étkezés és a programok költségeit is magában foglalja. A további költségeket az Önkormányzat fedezi.

A Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal titkárságán, telefonon 06 46 613 000, vagy a tabor@felsozsolcaph.hu e-mail címen van lehetőség a jelentkezésre, illetve tájékozódni a további információkról.

A jelentkezési lap, szülői nyilatkozat és tájékoztató letölthető:
Jelentkezési lap
Szülői nyilatkozat
Tájékoztató