Skip to content

Te számítasz táska – Adománygyűjtést indít a Felsőzsolcai Családokért Alapítvány

bag, buying, carry-15841.jpg

A Felsőzsolcai Családokért Alapítvány 2023-ban #teszámítasztáska címen adománygyűjtést indít. A Felsőzsolcán nehéz körülmények között élő nők számára történő intim-higiénés termékekkel ellátott táskák gyűjtésében az önkormányzat is közreműködik. A felajánlott táskákat 2023. március 20. és április 6. között várják a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatalban.

A Felsőzsolcai Családokért Alapítvány #teszámítasztáska címen adománygyűjtést indít. A Magyar MÁLTAI Szeretetszolgálat kezdeményezéséhez hasonlóan intim-higiénés termékekkel ellátott táskák gyűjtését kezdeményezik, a Felsőzsolcán nehéz körülmények között élő nők számára.

– Alapítványunk egy kedves, névtelen felajánlás alapján indítja el a gyűjtést Felsőzsolcán, melyben az önkormányzat is partnerünk – tájékoztatott Dr. Varga Krisztina, a Felsőzsolcai Családokért Alapítvány kuratóriumi elnöke. – Minden táska számít! Még akkor is, ha úgy érezzük keveset tudunk csak adni – hívta fel a figyelmet.

Amit megtehetünk:

– Válasszunk ki egy viszonylag jó állapotban levő táskát a saját szekrényünkben, amire már nincs szükségünk (papír táska is lehet).

– Tegyünk bele minden számunkra nem luxus mindennapi higiéniás terméket, aminek mi is örülnénk.

Ami a táskába kerülhet:

– Egészségügyi szárnyas betét

– Szappan, tusfürdő

– Sampon (és opcionálisan hajbalzsam)

– Testápoló vagy kézkrém

– Maszk (lehet mosható vagy egyszerhasználatos is)

– Kézfertőtlenítő

– Dezodor

– Fogkefe

– Fogkrém

– Kedves személyes üzenet

A felajánlott táskákat 2023. március 20. és április 3. között várják a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal titkárságán.

Hozzunk mindannyian egy táskát!