Skip to content

Sztárvendég érkezik idén is a városi nőnapi ünnepségre

Felsőzsolca Város Önkormányzata nőnapi ünnepségre várja a hölgyeket március 8-án, 17 órára a Rendezvények Házába. A rendezvényen fellép Kefír (V-Tech), közreműködik a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda és a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola, a hölgyeket köszönti Szarka Tamás polgármester.

Felsőzsolca Város Önkormányzata városi nőnapi ünnepségre március 8-án, 17 órától a Rendezvények Házába várja a hölgyeket, akik iránt tiszteletüket és megbecsülésüket színes produkciókkal fejezik majd ki a fellépők.

Már hagyomány, hogy Felsőzsolcán március 8-án – vagy legalábbis a dátumhoz közel – ünnepséget rendeznek a hölgyeknek nőnap alkalmából.
– Vitathatatlan, hogy a nők központi szerepet töltenek be az életünkben, ezért is ünnepelni kell őket minden évben. Fontosnak tartom, hogy évről évre köszöntsük őket, ezt pedig idén is egy nagyszabású ünnepséggel tesszük meg – tájékoztatott Szarka Tamás polgármester.

Ahogy korábban, úgy most is biztosítja a mozgásukban korlátozott felsőzsolcai lakosok rendezvényre történő szállítását az önkormányzat.

Igénybejelentés a polgármesteri hivatal titkárságán március 7. napjáig: 06 46 613 000