Skip to content

Szolgáltatás ellenőrök látnak el ellenőrzési feladatokat városunkban

A BMH Nonprofit Kft. 347 településből álló szolgáltatási területén a közszolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódóan látnak el ellenőrzési feladatokat a szolgáltató alkalmazásában álló szolgáltatás ellenőrök. – tájékoztat a BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási szolgáltatója.

A BMH Nonprofit Kft. az ingatlanhasználók, valamint az ingatlanhasználók által igénybe vett hulladékgyűjtő edényzetek beazonosításának céljából 2018. évben matricás azonosító rendszert vezetett be.

A 347 településből álló szolgáltatási területén a közszolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódóan a BMH Nonprofit Kft. alkalmazásában álló szolgáltatás ellenőrök látnak el ellenőrzési feladatokat.

A szolgáltatás ellenőrök fényképes, sorszámozott igazolvánnyal rendelkeznek és jogosultak a felhasználási helyeken a hulladékgyűjtő edényzetek azonosítására, az edényzetről és annak környezetéről digitális fényképfelvétel készítésére, továbbá az edényzeten lévő sorszámozott matrica azonosítására, és a közszolgáltatáshoz kapcsolódó feladatok ellátásának ellenőrzésére. Tevékenységüket többek között annak érdekében látják el, hogy a nyilvántartásban nem szereplő, ezáltal a közszolgáltatást díjfizetés nélkül igénybe vevő ingatlanhasználók beazonosításra kerüljenek.

A beazonosítás céljából a szolgáltatás ellenőrök jegyzőkönyvet készíthetnek, valamint az adategyeztetés okán felkereshetik az ingatlanhasználókat.