Skip to content

Szarka Tamás – Fejlődési pályán szeretnénk tartani Felsőzsolcát

 

Az elmúlt négy és fél év eredményeit, városvezetési teljesítményét szeretnénk továbbvinni fejlődési pályán tartva Felsőzsolcát - mondta Szarka Tamás, Felsőzsolca város vasárnap újraválasztott polgármestere.

Facebook

A második ciklusát ősszel kezdő településvezető szerint a siker az elmúlt évek munkája mellett annak is köszönhető, hogy az önkormányzat már a kampányban nyilvánvalóvá tette, mit tervez a következő öt évben és milyen munka van már most is folyamatban.

A hosszabb távú tervekről szólva azt mondta, azon az úton kell menni tovább, amelyen a város halad, az elmúlt ciklusban a közintézmények felújítása és a közlekedési infrastruktúra fejlesztése volt a legfontosabb tennivaló, utóbbinak továbbra is napirenden kell maradnia.

A 2019-ben „átvett helyzetből” sikerült nagyban előmozdítani a várost, négy és fél év alatt azonban nem lehet megoldani évtizedek lemaradását, de ebből a hátrányból sokat ledolgozott Felsőzsolca – hangsúlyozta a polgármester, hozzátéve, ezzel együtt a gazdaság és az infrastruktúra fejlesztése, valamint a munkahelyteremtés továbbra is fontos feladat marad.

Választási eredmények 2024