Skip to content

Sikeresen befejeztél egy évet a középiskolában? Emelt összegű támogatást biztosít az Önkormányzat

 

Megnyílt a középiskolások támogatási kérelmének beadási ideje, melynek keretében szeptember 15-ig van lehetőség személyesen vagy postai úton benyújtani az igényléseket a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatalban.

Facebook

Ha sikeres tanulmányi évet zártál a 9-12. évfolyamon, akkor téged is támogat Felsőzsolca Város Önkormányzata. Az idei évben 15 000 Ft/fő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek esetén 30 000 Ft/fő összegű támogatást biztosítanak annak a Felsőzsolca város közigazgatási területén 2024. január 1. napján már lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, továbbá 2024. december 31. napjáig 21. életévét be nem töltő tanulónak, aki tanulmányait a középfokú iskola 9-12. évfolyam valamelyikén múlt ősszel megkezdte, azt sikeresen elvégezte és az annak teljesítését igazoló bizonyítványa másolatát benyújtott kérelméhez csatolja.

A kérelmek benyújtására 2024. szeptember 15-ig van lehetőség személyesen vagy postai úton (Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal 3561 Felsőzsolca, Szent István u. 20. címre). A határidő jogvesztő, azaz a határnapot követően benyújtott kérelem elutasításra kerül.

Kérelem

Tájékoztató