Hírek - Programajánló

Sajó-Parti Nemzeti Estek – Újra!

Újra megrendezésre kerül a Sajó-Parti Nemzeti Estek című rendezvénysorozat a Bárczay-kastélyban, november 11-én, 17 órától. Első alkalommal Makoldi Miklós Zsombor régésszel, a Magyarságkutató Intézet Régészeti Kutatóközpont igazgatójával találkozhatnak az érdeklődők.

Olvass tovább »

Emlékezés az aradi vértanúkra

Felsőzsolca Város Önkormányzata koszorúzással egybekötött megemlékezést tart az aradi vértanúk kivégzésének emlékére október 6-án, 14 órától a Felsőzsolcai Szent István Katolikus Általános Iskola udvarán.

Olvass tovább »
flute, instrument, music-2216485.jpg

A zene világnapja – Ünnepi hangverseny

A Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár a Csomasz Tóth Kálmán Református Alapfokú Művészeti Iskola Felsőzsolcai Tagintézményével közösen várja az érdeklődőket
– A zene világnapja alkalmából – a Bárczay – kastély közösségi termében megrendezendő ünnepi hangversenyére, október 4-én, 17 órai kezdettel.

Olvass tovább »

Magyar nóta és operett est

Magyar nóta és operett estre várja az érdeklődőket az Együtt Felsőzsolcáért Egyesület és az egyesületen belül működő Magyar Nótaszerzők és Énekesek Észak-magyarországi csoportja 2021. szeptember 18-án, szombaton 17 órai kezdettel, Felsőzsolcán a Rendezvények Házába (Felsőzsolca, Sport u. 1.).

Olvass tovább »

Meghívó Dalos találkozóra

Dalostalálkozóra várja az érdeklődőket a Felsőzsolcai Rozmaring Népdalkör és az EFE Felsőzsolcai Férfi népdalkör 2021. szeptember 11-én, szombaton 15 órai kezdettel Felsőzsolcán a Rendezvények Házába (Felsőzsolca, Sport u. 1.).

Olvass tovább »

Park utcai kalamajka

A Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda jótékonysági rendezvényére várja az érdeklődő családokat szeptember 17-én, 16:00 órától a Park utcai intézményébe.

Olvass tovább »

Hegyen –Völgyön át a Sajótól a Fehér – Nyikóig

Felsőzsolca Város Önkormányzata és a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt Kun Attiláné Hegyen – Völgyön át a Sajótól a Fehér – Nyikóig című könyvbemutatójára, mely az Ünnepi Könyvhét keretein belül 2021. szeptember 2-án, 17.00 órakor kerül megrendezésre a Bárczay – kastély közösségi termében.

Olvass tovább »