Skip to content

Hírek - Programajánló

Mi kék az ég – Rajzverseny Petőfi 200

A Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából „Mi kék az ég” címmel rajzversenyt hirdet. A pályamunkákat március 31-ig várják a Vállalkozás Segítő Központban.

Olvass tovább »

Sztárvendég érkezik idén is a városi nőnapi ünnepségre

Felsőzsolca Város Önkormányzata nőnapi ünnepségre várja a hölgyeket március 8-án, 17 órára a Rendezvények Házába. A rendezvényen fellép Kefír (V-Tech), közreműködik a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda és a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola, a hölgyeket köszönti Szarka Tamás polgármester.

Olvass tovább »
handmade children's work, stained glass work, bird-4823797.jpg

Télbúcsúztató kézműves foglalkozás

A Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ 2023. február 15-én 14 órai kezdettel télbúcsúztató kézműves foglalkozásra várja a szolgálattal kapcsolatban álló 7-11 év közötti halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket.
A program célja a prevenció, a családsegítők és a gyermekek, illetve az őket nevelő családok közötti bizalmi kapcsolat kialakítása, megerősítése a közösségi élmények által.

Olvass tovább »
a book, book gift, from my heart-1760993.jpg

Adj egy könyvet ajándékba!

A Nemzetközi Könyvajándék Nap alkalmából február 14-én 8.00 és 15.00 óra között várják a jó állapotú gyermekkönyveket a Vállalkozás Segítő Központban és a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda intézményeiben.

Olvass tovább »
forever, hands, love-2607171.jpg

Házasság hete 2023 – Szeretetbe kapaszkodva

Február 12. és 19. között kerül megrendezésre a 2023-as házasság hete országos rendezvénysorozat, melynek mottója: Szeretetbe kapaszkodva. Ebből az alkalomból várja a jubiláló házaspárok jelentkezését, valamint – a gyermekekre is gondolva – a családi szelfiket Felsőzsolca Város Önkormányzata február 9. napjáig.

Olvass tovább »
coffee, caffeine, glass-2238109.jpg

Teázzunk együtt egy íróval!

A Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ író-olvasó találkozót szervez időskorúak számára,
melyre szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 2023. január 25-én, 14 órai kezdettel.
Meghívott vendég: Nemes P. Ferenc, Nívó – díjas kortárs író.

Olvass tovább »

Magyar Kultúra Napja

A Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár a Magyar Kultúra Napja alkalmából tisztelettel hívja Önt és kedves családját 2023. január 20-án, pénteken 17 órára a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal Dísztermébe, Szűcs Árpád fényképész „Színpad képben-lélekben” című kiállítás megnyitójára.

Olvass tovább »

Adventi forgatag az energiatakarékosság jegyében

Ebben az évben is lesz Adventi Forgatag és ünnepi díszvilágítás Felsőzsolcán, viszont az energiatakarékosság jegyében. Kizárólag ledes világítást alkalmaznak a Hősök terén, ahol az adventi időszakban színes programok várják a látogatókat. Az energiahatékony világítással, illetve azzal, hogy az oszlopokra idén nem kerülnek fel a díszek, az önkormányzat több millió forintot tud megtakarítani.

Olvass tovább »
church, decoration, christmas-648430.jpg

Adventi Koncert

Az idén 20 éves Felsőzsolcai Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel hív minden kedves érdeklődőt Adventi koncertjére november 26-án, szombaton 17 órakor a Görögkatolikus templomba.

Olvass tovább »