Skip to content

Hírek - Programajánló

Felsőzsolcán készült legjobb fotóitokkal nevezhettek az értékes ajándékokért!

Felsőzsolca Város Önkormányzata „Felsőzsolca ahogy én látom” címmel idén is fotópályázatot hirdet. Várják a Felsőzsolcán készült különleges eseményeket, elkapott pillanatokat, tereket, szobrokat, padokat, utcabútorokat, épületeket, építészeti különlegességeket, parkokat, játszótereket, utcákat, eldugott és nem eldugott számotokra legkedvesebb városrészeket bemutató fotókat!

Olvass tovább »

Pénteken Díszülés, szombaton és vasárnap 25. Városnap

Pénteken ünnepi üléssel várja vendégeit az önkormányzat, hétvégén pedig benépesül majd a Rendezvények Háza – sportpálya, hiszen itt tartják meg a nagy városnapi rendezvényeket, két év után újra. A programok szombaton délelőtt kezdődnek és vasárnap folytatódnak. Fellép többek között a Follow The Flow is.

Olvass tovább »

Sajó-parti Nemzeti Estek – Csütörtökön Rudolf Mihály építésszel találkozhatnak az érdeklődők

A Sajó-parti Nemzeti Estek folytatásaként szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt 2022. május 26-án, csütörtökön este 17.00 órakor a Bárczay-kastély közösségi termébe.
Az est vendége: Rudolf Mihály DLA Ybl-, Kós Károly- és Pro Architectura-díjas építész, Felsőzsolca volt főépítésze.
A beszélgetés a Fűzéri vár és az Egri Bazilika rekonstrukciójával kapcsolatban hit, család és haza jelentőségéről szól.
Beszélgetőtárs: Papp Ferenc

Olvass tovább »
park, mother, girl-3089907.jpg

Gingalló Tavaszköszöntő Babakoncert

A Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár szeretettel hív minden kedves érdeklődő családot a Babusgató Baba-Mama Klub Gingalló Tavaszköszöntő Babakoncertjére 2022. május 21-én 10 órára a Bárczay-kastély közösségi termébe.

Olvass tovább »

Táncház a kastélyban

A Zsolca Táncegyüttes mindenkit szeretettel vár a Felsőzsolcai táncház sorozat következő alkalmára 2022. május 13-án, pénteken a Bárczay-kastélyba.
A rendezvényen a zenét a Dobroda zenekar biztosítja.

Olvass tovább »
park, mother, girl-3089907.jpg

Gingalló Tavaszköszöntő Babakoncert

A Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár szeretettel hív minden kedves érdeklődő családot a Babusgató Baba-Mama Klub Gingalló Tavaszköszöntő Babakoncertjére 2022. április 23-án 15.30 órára a Bárczay-kastély közösségi termébe.

Olvass tovább »
earth day, earth, save earth-5020145.jpg

Föld Napja Felsőzsolcán

Felsőzsolca Város Önkormányzata versenyt hirdet a Föld Napja alkalmából a helyi óvodai csoportok és az általános iskolák alsó, illetve felső tagozatos osztályai, valamint a Felsőzsolcán élő gyermekek részére.

Olvass tovább »
easter, egg, food-3281582.jpg

Húsvétra készülve

Könyvtári Húsvéti Ünnepkör – címmel várja az érdeklődőket húsvéti foglalkozására a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár, 2022. április 9-én 15 órakor a Bárczay-kastélyba.

Olvass tovább »