Skip to content

Hírek - Programajánló

Adventi forgatag az energiatakarékosság jegyében

Ebben az évben is lesz Adventi Forgatag és ünnepi díszvilágítás Felsőzsolcán, viszont az energiatakarékosság jegyében. Kizárólag ledes világítást alkalmaznak a Hősök terén, ahol az adventi időszakban színes programok várják a látogatókat. Az energiahatékony világítással, illetve azzal, hogy az oszlopokra idén nem kerülnek fel a díszek, az önkormányzat több millió forintot tud megtakarítani.

Olvass tovább »
church, decoration, christmas-648430.jpg

Adventi Koncert

Az idén 20 éves Felsőzsolcai Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel hív minden kedves érdeklődőt Adventi koncertjére november 26-án, szombaton 17 órakor a Görögkatolikus templomba.

Olvass tovább »

Őrtűz gyújtás

A Rákóczi Szövetség Felsőzsolcai Szervezete és Felsőzsolca Város Önkormányzata őrtűz gyújtásra várja az érdeklődőket október 30-án, vasárnap 17 órakor a Rendezvények Háza udvarán.

Olvass tovább »

Megemlékezések az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulójának tiszteletére

Felsőzsolca Város Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezés-sorozatának részeként az önkormányzati ünnepi megemlékezésre október 21-én (pénteken) 15.30 órakor a Kegyeleti parkba, október 23-án (vasárnap) a Turulfutásra, majd azt követően a négy település közös megemlékezésére várja az emlékezőket a Turul Emlékműhöz.

Olvass tovább »
portrayal, portrait, baby-89193.jpg

Tölts egy éjszakát a könyvtárban!

A Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár szeretettel várja az Országos Könyvtári Napok alkalmából megrendezett interaktív foglalkozásra a 6-13 éves korú gyerekeket 2022. október 7-én, 19 órától a Bárczay-kastélyba.

Olvass tovább »

Dombormű avatás

Felsőzsolca Város Bolgár Nemzetiségi Önkormányzata tisztelettel vár minden érdeklődőt a néhai Bárczay Ferencné, felsőzsolcai földbirtokos domborművének ünnepélyes avatására.

Olvass tovább »

Az időseket ünneplik Felsőzsolcán október 1-jén

Az Idősek Világnapja alkalmából október 1-jén 15 órakor, a már tradicionális kulturális programmal köszöntik az időseket a Rendezvények Házában. A program regisztrációhoz kötött, melyre
2022. szeptember 19-ig van lehetőség a 06-46/383-520 telefonszámon, vagy a csaladsegito@felsozsolcaph.hu e-mail címen.

Olvass tovább »

Péntekig látogatható Angi István képzőművész „TŰZ, VÍZ, FÖLD, LEVEGŐ” című kiállítása Felsőzsolcán

Angi István képzőművész Bárczay-kastélyban nyílt kiállításának időtartamát szeptember 16-ig meghosszabbították. A kastély közösségi termében látogatható „TŰZ, VÍZ, FÖLD, LEVEGŐ” című tárlat a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár nyitvatartási ideje alatt várja a képzőművészet iránt érdeklődőket.

Olvass tovább »