Skip to content

Hírek - Programajánló

Kastélypódium – Bor és jazz

A Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár szeretettel várja az érdeklődőket a Kastélypódium sorozat következő alkalmára Bor és jazz címmel, 2024. április 18-án, csütörtökön 17 órától.
A rendezvény vendégei Dobrik Petra és Kovács Zoltán lesznek, akik kiváló jazz muzsikával szórakoztatják majd a Bárczay-kastélyba látogató közönséget.

Olvass tovább »

Bababörze Felsőzsolcán

Bababörzét rendez Felsőzsolca Város Önkormányzata és a Felsőzsolcai Családokért Alapítvány 2024. április 20. napján, szombaton 9-12 óráig a Rendezvények Házában. Várják a vásárlókat, az árusításhoz előzetes asztalfoglalás szükséges.

Olvass tovább »

Janikovszky Évára emlékeznek a Költészet Napján

A Költészet Napja alkalmából Janikovszky Éva: A lemez két oldala – című képzeletszínházi előadásra és az ezzel egybekötött emlékkiállítás megnyitóra hívja és várja az érdeklődőket a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár 2024. április 11-én, csütörtökön 17 órára a Bárczay-kastélyba.

Olvass tovább »

Családi húsvét a Hősök terén

Játékos kikapcsolódást és tartalmas időtöltést ígér Felsőzsolca Város Önkormányzata húsvét hétvégén, március 30-án, szombaton 13 órától. A húsvéti programsorozat keretében a Hősök terén várják az érdeklődőket.

Olvass tovább »

Kistérségi magyar népdal – és nótaéneklési verseny

Kistérségi magyar népdal – és nótaéneklési versenyre várja az általános iskolás gyerekeket az Együtt Felsőzsolcáért Egyesület keretein belül működő Magyar Nótaszerzők és Énekesek Észak-Magyarországi Csoportja a Bárczay-kastélyba április 19-én, pénteken 14:00 órai kezdettel. Jelentkezési határidő: 2024. március 27.

Olvass tovább »

Ünnepi és családi programok március 15-én Felsőzsolcán

Idén is ünnepi programsorozattal készül Felsőzsolca Város Önkormányzata március 15-e alkalmából. A rendezvények már március 14-én kezdetüket veszik Somogyi Győző Kossuth-díjas festőművész, grafikus Zászlók című kiállításának megnyitójával a Bárczay-kastélyban. Március 15-én, pénteken 10 órakor a B.A.Z. Megyei Huszár és Lovas Hagyományőrző Egyesület közreműködésével tartja ünnepi megemlékezését és koszorúzását az önkormányzat a Hősök terén, majd családi programokkal folytatódik a nap, melyekre mindenkit szeretettel várnak.

Olvass tovább »

Megelevenedik a történelem a Bárczay-kastélyban

Felsőzsolca Város Önkormányzatának ünnepi rendezvénysorozata keretében nyílik kiállítás
Somogyi Győző, Kossuth-díjas festőművész, grafikus alkotásaiból Zászlók címmel március 14-én, 17 órától a Bárczay-kastélyban.
A szervezők szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt!

Olvass tovább »

Felsőzsolcai húsvét

Kellemes családi kikapcsolódásra várja az érdeklődőket Nyuszi Gyuszi és Felsőzsolca Város Önkormányzata húsvét alkalmából március 26-án és március 30-án a Hősök terén.

Olvass tovább »

Nyugdíjas Városi Ki mit tud?

Felsőzsolca Város Önkormányzata meghirdette a Nyugdíjas Ki mit tud vetélkedőt, melyre minden felsőzsolcai szépkorú tehetség jelentkezését várják 2024. március 14-ig, szólóének, kórus, vers és tánc kategóriákban. A versenyre jelentkezni a Bárczay-kastélyban lehet.

Olvass tovább »

Kastélypódium – Új program a rendezvény palettán

Új programsorozat indul a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár szervezésében, Kastélypódium címmel. Első alkalommal 2024. február 16-án, 17 órakor várják a közönséget Lajos András színművész előadására a Bárczay-kastélyba. A rendezvényre február 15-ig regisztrálhatnak az intézmény elérhetőségén.

Olvass tovább »

Februárban I. Felsőzsolcai Disznótoros

Idén Felsőzsolcán is átélhetjük a hamisítatlan falusi disznóvágások hangulatát. Alig egy hónap, és minden a malacságokról szól majd a városi sportpályán. Érdemes már most feljegyezni: I. Felsőzsolcai Disznótoros 2024. február 10. (szombat).

Olvass tovább »