Skip to content

Pályázati felhívás ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására

Fotó: Illusztráció

A Felsőzsolcai Gazdasági Műszaki Ellátó és Szolgáltató Szervezet nyilvános pályázat keretében önkormányzati bérlakást hirdet bérbeadás útján történő hasznosításra.

A Felsőzsolcai GAMESZ a Felsőzsolca Város Képviselő-testületének 11/2023. (VI.19.) sz. Önkormányzati rendelete alapján piaci alapon történő bérlakás pályázatot hirdet.
A pályázati kiírás szerinti önkormányzati tulajdonában álló bérlakás címe: 3561 Felsőzsolca, Bem J. u. 24/A.
A bérlakás 2023. szeptember 15-én 9 – 10 óra között személyesen is megtekinthető.

A pályázat a részletes pályázati tájékoztatóban meghatározottak szerint 2023. október 9. napjáig nyújtható be. Az elbírálás időpontja 2023. október 18. napja.

A részletes pályázati tájékoztató és pályázati formanyomtatvány – melyben foglaltak ismerete és betartása az érvényes pályázat benyújtásának elengedhetetlen feltétele – átvehető a Felsőzsolcai GAMESZ irodájában a VSK épületében ügyfélfogadási időben (Felsőzsolca, Szent I. u. 78. szám) vagy letölthető a Felsőzsolca város honlapjáról ide kattintva.

Pályázni kizárólag a pályázati kiírás mellékletében megjelent pályázati lapon lehetséges, melyhez a bérlakás igénylő lapot is csatolni szükséges. A pályázat személyesen nyújtható be a Felsőzsolca, Szent I. u. 78. sz. alatti VSK épületében.

A kiíró fenntartja magának azt a jogot, hogy érvényes ajánlatok esetén is a pályázatot eredménytelennek minősítse és egyik ajánlattevővel se kössön szerződést.  

Forrás: Felsőzsolcai GAMESZ