Skip to content

Önkormányzati jutalom a betörőt elfogó rendőröknek

Az elmúlt időszak bűncselekmény sorozatának felderítésében és lezárásában részt vevő rendőröket jutalomban részesítette Szarka Tamás polgármester, Felsőzsolca Város Önkormányzata nevében.

A Felsőzsolcai Rendőrőrs több, mint harminc esetszámban derített fel bűncselekményt az utóbbi időben Felsőzsolcán. A rendőrök munkájának köszönhetően a legutóbbi betörés elkövetőjét az elkövetéstől számított három órán belül őrizetbe vették lakásán.

 

Az elmúlt időszak sikertörténetére és a gyors letartóztatásra tekintettel Felsőzsolca Város Önkormányzata elismerésben részesítette az elfogásban, így az újabb bűncselekmények megakadályozásában szerepet vállalt rendőröket és a Felsőzsolcai Önkormányzati Rendészet rendészét, aki a kamerahálózat segítségével nagyban hozzájárult a rendőrség munkájához.

 

Amellett, hogy városunkban a bűnügyi statisztikák évről évre javulnak, továbbra is fontos a bűnözők távol tartása, az itt élők biztonságérzetének növelése, valamint az itt szolgálatot teljesítő rendőrök munkájának elismerése – mondta el Szarka Tamás polgármester, aki kiemelte, büszkeséggel tölti el, hogy az önkormányzati rendészet is nagy segítségére volt a rendőrségnek. 

 

Dr. Kiss Attila megyei rendőr-főkapitány köszönetet mondott az önkormányzat elismeréséért, és elmondta örömmel tölti el, amikor a megye lakosaitól, az önkormányzati vezetőktől azt hallja, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei rendőrök kiválóan látják el a feladataikat, és külön öröm számára, hogyha az önkormányzatok ezt értékelve jutalomban részesítik azokat a kollégákat, akik valami kimagaslót teljesítettek.

 

A polgármester pénzjutalmat adott át Detvai Szabolcs c. r. törzszászlós, Csirke Róbert r. zászlós, Kapi János c. r. törzszászlós, Szigeti Szilárd r. alezredes, valamint Opalkó Dávid önkormányzati rendész részére. Az eseményen részt vett Dr. Bobkó Péter, Felsőzsolca Város jegyzője.