Skip to content

Nyugdíjasok részére szervez kirándulást az Önkormányzat májusban

senior, elderly, people-3336451.jpg

Fotó: Illusztráció

Facebook

A Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ kirándulást szervez a 65. éven felüli felsőzsolcai nyugdíjasok részére. Az május 22. napján megrendezésre kerülő program férőhelyeinek száma korlátozott, ezért a részvétel a jelentkezés sorrendjéhez kötött – tájékoztat Gladics Jánosné intézményvezető.

A Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ kirándulást szervez a 65. éven felüli felsőzsolcai nyugdíjasok részére 2024. május 22. napján, melynek úti célja Bogács – Gyógy- és Strandfürdő. Az idősek körében igen kedvelt program Felsőzsolca Város Önkormányzata támogatásával valósul meg – tájékoztat Gladics Jánosné intézményvezető.

Az indulás helye, ideje:  a Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ Mártírok utcai bejáratánál lévő
                                      parkoló, 2024. május 22. 8:30 óra

Várható érkezés a kiindulási helyre: 2024. május 22. 16:00 óra

Az utazás és a fürdőbelépő az önkormányzat támogatásával ingyenes, az étkezésről minden résztvevőnek önállóan kell gondoskodnia.

Az önkormányzat saját forrásból kívánja biztosítani a lehetőséget az idősek körében népszerű programokon történő részvételre azok számára is, akik nem tagjai a városban működő civilszervezetnek. Természetesen a szervezeti tagság sem kizáró ok.

Részvételi szándék jelzésére 2024. május 17-ig van lehetőség a Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ 06 46 383 520-as telefonszámán.

Felhívják a figyelmet, hogy a kirándulásra a férőhelyek száma korlátozott, ezért azok betöltése jelentkezési sorrendben történik.
A fürdőbe történő belépéshez szükséges a személyi igazolvány vagy a nyugdíjas igazolvány felmutatása. Amennyiben a résztvevő ezekkel nem rendelkezik a helyszínen, abban az esetben a teljes árú jegyet kell megvásárolnia.
A fürdő használatával szembeni ellenjavallatokra tekintettel a fürdő szolgáltatásait mindenki saját felelősségére veheti igénybe!