Skip to content

Nyári tábor – Már lehet jelentkezni az önkormányzat napközis táboraiba

Minden felsőzsolcai gyereknek lehetősége van idén is részt venni az önkormányzat nyári napközis táboraiban. Jelentkezni június 20., illetve július 25-ig lehet!

Az önkormányzat az elmúlt évekhez hasonlóan idén is költségvetéséből támogatja a diákok nyári táborozását. Bárczay-kastély, Rendezvények Háza, könyvtári, sport, és kreatív tábor. Ezek a lehetőségek várják a gyerekeket nyáron Felsőzsolcán.

„Elsőként említhetném a Bárczay-kastélyt, ahol elsősorban a kultúra és a hagyományok megismerése a cél, könyvtári foglalkozások és játékok által. Ennek a párja a Rendezvények Házában a kreatív tábor, ahol pedagógusok irányításával különböző kézműves foglalkozásokon, játékos vetélkedőkön lehet részt venni. A sport tábor a legnépszerűbb sportágak alapjainak elsajátítása mellett egy játszóház, amely szintén a Rendezvények Házában kerül megrendezésre. Ezek a bevált, hagyományos táborok, ahol a gyerekek részére biztosított a szabadidő tartalmas eltöltése. Itt mindenki tudja, hogy tartalmilag mi az, amit kap, ha ezeken részt vesz. Természetesen, ahogy minden évben, úgy most is kirándulásokkal lesz színesítve a program, hogy új és izgalmas helyeket fedezhessenek fel a táborozók a pedagógusok kíséretében.” – tájékoztatott Szarka Tamás polgármester.

Valamennyi résztvevő diák idén is 15 ezer forint/fő díj befizetése mellett vehet részt a kiválasztott turnusban, mely a napi háromszori étkezés és a programok költségeit is magában foglalja. A további költségeket az önkormányzat fedezi.
Amíg a Nyári könyvtári tábori jelentkezési határideje június 20., a Sport és Kreatív nyári táborokra július 25-ig várják a jelentkezőket. A nyári napközis tábor első turnusa június 26-án indul, az utolsó pedig augusztus 11-én ér véget. A táborokra vonatkozó részletes tájékoztatót a jelentkezés alkalmával kapják meg a szülők az előző évek gyakorlata szerint.

Az önkormányzat nyári táboraira jelentkezni, valamint további információkról tájékozódni a Felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal titkárságán, telefonon 06 46 613 000, vagy a tabor@felsozsolcaph.hu e-mail címen lehet.

A jelentkezési lap, szülői nyilatkozat és tájékoztató letölthető:

Jelentkezési lap

Szülői nyilatkozat

Tájékoztató