Skip to content

Nyári kavalkád a felsőzsolcai óvodában

A nyári szünet javában tart, ám az óvodás korú gyermekeket továbbra is várják az intézmények.

Sok programmal és meglepetéssel indították a nyarat a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvodában – tájékoztatott Mag Zsolt Sándorné óvodavezető.
„A nyári időszakban sem tétlenkedünk, felváltva tartanak nyitva óvodáink, ezzel biztosítva az ügyeletet a gyermekek számára. Ezekben a hetekben sokat vagyunk kint a levegőn, játszunk, énekelgetünk, nevetünk. Lehetőséget adunk a felfrissülésre is a nagy melegben, ehhez rendelkezik óvodánk vízpermetes csúszdával, párakapuval, mely ugyancsak nagy kedvence az apróságoknak.”

Vidám programok minden nap

Az Ákom – Bákom bábcsoport, Csillagszemű juhász című előadása alkalmával egy izgalmas feldolgozást láthattak a gyermekek, a Buborék Show fergeteges műsora során pedig színpompás buborékok, bámulatos trükkök bemutatásával keltette fel és tartotta is fenn figyelmüket az előadó. A műsor végén minden gyermek beállhatott az óriás buborékba, melyről emlékezetes fotók is készültek. A gyönyörű időt kihasználva kirándulásokat szerveztek az óvoda több csoportja részére. Úti cél volt a Vadaspark és Szilvásvárad is, ahol együtt szereztek élményeket, emlékeket egy családiasan együtt töltött napon. Volt olyan csoport, aki közös főzésre vagy szalonnasütésre hívta a szülőket, mely során beszélgethettek, ismerkedhettek, míg a gyerekek felszabadultan játszottak. A hét Habpartyval zárult az óvoda udvarán, biztosítva a felejthetetlen élményt adó habos fürdőt és a jó hangulatot a gyermekek részére – mesélte az óvodavezető.