Skip to content

Népszerűek voltak a nyári táborok Felsőzsolcán

Ma véget ért az önkormányzat nyári tábora Felsőzsolcán. Idén is több mint 100 jelentkező részére biztosítottak elfoglaltságot a szünidő alatt.

2022-ben Felsőzsolca Város Önkormányzata szervezésében 4 turnusban, 2 helyszínen, így a Bárczay-kastélyban és a Rendezvények Házában fogadták a táborozókat. Az első turnus június 27-én indult, az utolsó pedig augusztus 12-én ért véget. Ezeken a jelentkező gyermekek a korábbi kedvezményes áron vehettek részt, minden egyéb költséget az önkormányzat fedezett.

Ahogyan a korábbi három turnus alatt, úgy ezen a héten is változatos programokkal várták a gyermekeket a táborvezetők. Volt játék, kirándulás, verseny és kézműves foglalkozás is. Évről évre megújulnak a programok, hogy mindig új élményekkel gazdagodjanak a résztvevők. A foglalkozások alkalmával élményszerűen sajátíthattak el különböző technikákat, az ügyességi játékok során, pedig a sikeresen elvégzett feladatokkal összegyűjtött fityingen vásárolhatták meg a kiszemelt játékokat, a kialakított árusító helyen.

Ugyan az idei tábor véget ért, azonban jövőre újra várják a gyermekeket az önkormányzati táborokba.