Skip to content

Nemzetközi Könyvajándék Nap – Idén is ajándékozást szervez az önkormányzat

book, love, valentine's day-6941418.jpg

Február 14-én jó állapotú gyermekkönyveket várnak a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtárban, valamint a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda intézményeiben, amelyeket továbbítanak a rászoruló családok részére.

Felsőzsolca Város Önkormányzata idén is csatlakozik a Nemzetközi Könyvajándék Naphoz.

Február 14-én a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtárban, valamint a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda intézményeiben várják a jó állapotú gyermekkönyveket, amelyeket továbbítanak a rászoruló családok részére.

 

Ezen a napon a könyvtárban könyvcserét is tartanak. Vigyék be saját, már feleslegessé vált könyveiket és válasszanak helyette másikat. A könyvcsere asztalról kedvükre válogathatnak majd egymás könyveiből, a kihelyezett kívánságlistára pedig felírhatják, milyen könyveket látnának szívesen a könyvtár polcain.

 

A könyvajándékozásban kortól függetlenül bárki részt vehet, így nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is tartogat meglepetést ez a nap. Természetesen a könyvekben apró ajándékok, üzenetek is megbújhatnak, így bárki személyessé teheti az ajándékozást.