Skip to content

MVK – Közlekedési és bérletpénztári információk a hosszú hétvégére

Fotó: mvkzrt.hu

Október 23-án, hétfőn a villamosok a vasárnapi, az autóbuszok pedig szabad-és munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek, kivéve a 44-es járatok, melyek ezen a napon nem közlekednek – tájékoztat az MVK Zrt.

Október 23-án, hétfőn a villamosok a vasárnapi, az autóbuszok pedig szabad-és munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek, kivéve a 44-es járatok, melyek ezen a napon nem közlekednek.
Az 1-es, az 1G-s, a 43-as és az 53-as autóbuszok az ünnepnapokra érvényes menetrend szerint közlekednek. A menetrendben aláhúzással jelölt 3-as, 7-es és 21-es járatok nem érintik az áruházakat.
Az ünnepi megemlékezések miatt 9:00-től várhatóan 9:30-ig a Soltész Nagy Kálmán utca és a Hatvanötösök útja között félpályás útlezárás miatt néhány perces késésre lehet számítani az autóbuszok közlekedésében.
A jegy-és bérletpénztárak rövidebb nyitvatartással állnak az utasok rendelkezésére.
 
Az MVK honlapján, illetve iOS és Android rendszereken elérhető MobilON alkalmazással ezen a napon is valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat.
 
Bérletpénztári információk
Október 21-én, szombaton és 22-én, vasárnap: a Búza téri és a Tiszai pályaudvaron lévő jegy-és bérletpénztár 6:00 órától 14:00 óráig,  a Felső-Majláthon, valamint az Újgyőri főtéren üzemelő MVK jegy-és bérletpénztár 7:00 órától 14:00 óráig tart nyitva.
Október 23-án egységesen 7:00 órától 14:00 óráig tartanak nyitva a Búza téren, a Tiszai pályaudvaron , Felső-Majláthon és az Ügyőri főtéren található jegy-és bérletpénztárak.
 
A Mobiljegy alkalmazás segítségével, valamint a jegy-és bérletautomaták használatával, a nap 24 órájában tudnak jegyet és bérletet vásárolni, a pénztárak nyitva tartásától függetlenül.

Forrás

Ez is érdekelheti: Október 31-ig érvényesek az előző tanévre szóló diákigazolvány-matricák

Facebook